România mondenă. Ce show-uri TV vor fi lansate în această primăvară?

Televiziunile din România aproape şi-au definitivat grila de primăvară, urmând ca emisiuni noi să fie lansate sau emisiuni deja consacrate să reînceapă.

Unul dintre cele mai imporante show-uri din ţara noastră, „Românii au talent“, va începe peste aproximativ o lună de zile, juriul fiind parţial schimbat. După ce Mihai Petre a plecat la Antena 1, Pro TV a anunţat că în juriul emisiunii „Românii au talent“, lângă Andi Moisescu şi Andra vor lua loc Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

Preselecţiile show-ului s-au încheiat pe 12 ianuarie, atunci când caravana „Românii au talent“ a avut ultima oprire la Bucureşti. Marele premiu pe care cei de la Pro TV îl pun la bătaie este de 120.000 de euro.



Un alt show care va fi reluat în această primăvară este „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, de la Antena 1.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii au început deja, iar cei 20 de concurenți au făcut cunoștință cu bucătăria și casa “Hell’s Kitchen” și se pregătesc pentru probe care mai de care mai dificile, care le vor testa nu numai calitățile culinare, ci și abilitățile de lider.

„Suntem în căutarea următorului chef care să poată conduce o bucătărie într-un restaurant adevărat, care să poată concepe un meniu și care să ne devină coleg. Sezonul acesta veți vedea concurenți foarte talentați și pricepuți la gătit, așa că, din câte am apucat până acum să văd, lupta se anunță a fi una foarte strânsă“, a spus Sorin Bontea.

Şi turcii de la Kanal D pregătesc un show pentru această primăvară, „Supermodels“.
Emisiunea va fi prezentată de Cătălin Botezatu, iar din juriu mai fac parte celebrii fotografi Marius Bărăgan şi Gabriel Hennessey, precum şi hairstylistul de top Laurent Tourette.

Show-ul începe pe 7 februarie, va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 21.30, şi va avea 24 de ediţii.



Pe lângă „Românii au talent“, cei de la Pro TV mai pregătesc o emisiune, „Vine CHEFul“. Show-ul este varianta românească a celebrei emisiuni „Kitchen Nightmares“, prezentată de celebrul Gordon Ramsay. În varianta românească, chef va fi Victor Melian, care va trebui să schimbe radical mersul lucrurilor din bucătăria restaurantelor cu probleme.

Tot la Pro TV va începe în primăvară şi emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici“.

Emisiunea va fi filmată în Africa de Sud, iar gazde vor fi Bobonete şi Cabral. Show-ul original este un format britanic în care participă vedete care trebuie să supraviețuiască în condiții dificile.

Potrivit celor de la Pro TV, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ vor participa 12 vedete care vor fi filmate non-stop, timp de 21 de zile, într-o zonă amenajată în munți, la 400 de km de Johannesburg.

23 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod