România mondenă. Cât de mult s-a schimbat Andreea Bălan după despărţirea de Keo?

În primăvara anului trecut, Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit, deoarece artista a aflat că era înşelată de ceva vreme de iubitul ei. De atunci şi până astăzi, viaţa cântăreţei s-a schimbat radical.

Andreea Bălan şi Keo s-au iubit aproximativ şapte ani de zile, însă despărţirea lor a fost atât de dureroasă pentru artistă încât nu a mai vrut să audă de fostul iubit. Ea a început o relaţie cu un american, Michael, însă şi această poveste de dragoste s-a sfârşit.



Odată cu noua ei relaţie, terminată în urmă cu câteva săptămâni, Andreea Bălan a descoperit că este îndrăgostită de Statele Unite ale Americii şi că îi place să călătorească în jurul lumii. "Am fost împreună un an, a fost foarte frumos, am călătorit cu el în toata lumea și m-am distrat. Acum e momentul pentru alte lucruri în viața mea", spunea artista la începutul lunii iunie, când presa a aflat că ea nu mai formează un cuplu cu Michael.

Dacă în timpul relaţiei pe care o avea cu Keo artista dădea foarte puţine informaţii intime, odată cu apariţia în viaţa ei a americanului, Andreea vorbea despre cum se înţelege cu el şi posta pe internet foarte multe fotografii din vacanţele pe care le petreceau împreună. Mai mult decât atât, în ultima perioadă, pe pagina de Facebook a vedetei au apărut foarte multe fotografii în care ea apare mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată.

23 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod