România mondenă: Asistentele lui Capatos. De ce le schimbă atât de des?

Începutul de an i-a adus lui Dan Capatos noi asistente pentru emisiunea „Un show păcătos“. După ce le-a concediat pe Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, moderatorul a adus-o înapoi pe Daniela Crudu, iar acum a semnat şi Andreea Tonciu cu emisiunea postului Antena 1.

Pe 5 ianuarie, emisiunea „Un show păcătos“ a revenit în grila Antena 1, după ce în perioada Sărbătorilor a avut vacanţă. Deoarece Daniela Crudu s-a despărţit de Mihai Costea, Dan Capatos a ofertat-o pe aceasta să revină la emisiune.

„Revenirea Cruduţei în echipa noastă încheie practic o etapă a vieţii ei, una nu foarte fericită, ce-i drept, şi marchează revenirea la formula de bază a acestei emisiuni. I-am promis Danielei Crudu, în seara în care părăsea în lacrimi această emisiune, forţată de către iubitul său de atunci, că în momentul în care se va elibera de acea relaţie, se va putea întoarce acasă, la ‘Un show păcătos’. Promisiunea rămâne promisiune“, a spus Dan Capatos.

Odată cu această mutare, Daniela Crudu a reuşit să-şi mărească venitul lunar, deoarece a rămas în continuare şi în echipa de la Super Bingo Metropolis. Iniţial s-a spus că Daniela câştigă 1.000 de euro de la Bingo şi încă 500 de euro de la emisiunea lui Capatos, astfel că salariul ei lunar este de 1.500 de euro.



Recent, cei de la WOWbiz au aflat însă că venitul Cruduţei este mult mai mare. Se pare că ea are un salariu fix de 5.000 de euro pe lună, pe lângă cele două proiecte în care este deja implicată urmând ca vedeta să mai fie inclusă într-un nou proiect.

Însă, de pe 26 ianuarie, Capatos are din nou două asistente. Invitată săptămâna trecută la „Un show păcătos“, Andreea Tonciu a făcut o impresie foarte bună, prezentatorul făcându-i în direct o ofertă de lucru. „Ce-ar fi să vii asistentă la noi?“, a întrebat-o Dan Capatos pe Andreea.

Imediat după ce Dan Capatos a afirmat că o vrea pe Tonciu asistentă, şefii postului din Băneasa i-au pus acesteia o ofertă pe masă. Bruneta a acceptat imediat şi s-a prezentat deja la noul ei job.

„Sunt foarte fericită, pentru că îmi doream mult să fiu asistentă la 'Un show păcătos'. Îmi place mult această emisiune. Mă bucur și pentru că voi fi colegă cu Daniela. Ne știm de când eram mici. Ne înțelegem foarte bine“, a spus Andreea Tonciu.



Înainte ca Tonciu şi Crudu să facă pereche la „Un show păcătos“, asistentele lui Capatos au fost Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu. Cele două au fost alese de public pentru a ocupa locul de asistentă, iar acum, când nu mai sunt la emisiunea de seară de la Antena 1, par a nu le purta pică celor care le-au înlocuit.

Zilele trecute, Andreea Tonciu a pus pe Facebook o fotografie sexy, iar printre cei care au comentat a fost chiar Ana Maria Mocanu. „Sexy star“, a scris tânăra, iar imediat Tonciu i-a răspuns: „Te pup“. Şirul conversaţiei a fost închis de Ana Maria Mocanu: „Şi eu iub, pup“.

27 Ianuarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Serios pe 28 Ian 2015, 13:34
    poftiim?

    serios? redati comenturi neimportante de pe facebook? pe bune?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod