România mondenă: 8 vedete obsedate să facă mişcare. Vezi ce sporturi practică!

Sportul este sănătate curată, spun medicii. Iar vedetele pot confirma acest lucru. Nu puţine sunt persoanele publice care, cu ajutorul exerciţiilor fizice, au ajuns să aibe un corp demn de toată invidia: coapse fără celulită, abdomen cu pătrăţele şi braţe tonifiate. 
1 din 9

Carmen Brumă a dat jos 30 de kilograme

Prezentatoarea de televiziune Carmen Brumă a muncit mult pentru a arăta atît de bine. În urmă cu câţiva ani, avea 87 de kilograme, dar cu ajutorul sportului a reuşit să ajungă la o formă de invidiat. "Alerg prin parc, mă duc pe stadion. Sunt o fire activă, iar acest lucru mă ajută să mă menţin în formă", povesteşte Carmen. Mai mult, vedeta va lansa azi o carte, intitulată "Sănătoasă, Suplă, Sătulă", însoţită de un DVD cu programe de antrenament.
7 Mai 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 9 Mai 2012, 08:49
    Reclame

    Sunte deacord cu Deea, sunt prea multe reclame. Mi se pare o hartuire, intru pe site ca sa citesc articolele ,nu ca sa fiu bombardata cu reclame, unele care nici nu se inchid, deci nu pot sa citesc articolul.Care e de fapt scopul acestui site? Sa faca reclama abuziva sau sa informeze?

    6
    0

  • deea pe 8 Mai 2012, 22:30
    Nu mai afisati reclamele!

    Doamne terminati cu reclamele astea ca mi se blocheaza calculatorul la cate sunt. Daca continuati asa nici nu mai intru pe site

    6
    0

  • ada pe 7 Mai 2012, 20:26
    "obsesie" nu e termenul potrivit

    Obsesia este o tulburare mintala. Oamenii care includ efortul fizic sustinut in stilul lor de viata nu sunt obsedati, ci sunt constienti de beneficiile acestuia pentru organism.

    8
    2

  • ioana pe 7 Mai 2012, 00:59
    i

    de admirat aceste persoane:)

    18
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod