România mondenă: 8 rochii de mireasă ale vedetelor. Care-i cea mai tare?

Se spune că orice mireasă este frumoasă, indiferent de rochia pe care o poartă. Şi chiar dacă această vorbă din popor este una adevărată, putem adăuga că unele mirese sunt mai frumoase decât altele. Iar aici nu ne referim strict la aspectul fizic, ci la rochia pe care aleg să o poarte. De cele mai multe ori, suntem tentaţi să credem că vedetele au acces la cele mai frumoase rochii şi accesorii, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Unele dive au reuşit să ne şocheze cu alegerile vestimentare pe care le-au făcut pentru ziua cea mare. 
1 din 9

Alina Borcea, o rochie foarte scumpă şi mult prea împopoţonată

Rochia pe care Alina Borcea a purtat-o în ziua nunţii a fost o creaţie a designerului Zuhair Murad, în valoare de 20.000 de euro. Însă, chiar dacă ţinuta a fost una foarte scumpă, nu a fost cea mai inspirată alegere pentru Alina. Voalul a fost prea bogat şi s-a agăţat mereu, iar combinaţia de panglici de mătase organza, paiete, cristale şi perle, cu o trenă maiestuoasă a creat senzaţia de "prea mult". Din păcate, mireasa şi-a ales un buchet la fel de "bogat" din orhidee albe, care nu a făcut altceva decât să completeze tabloul încărcat. Dacă ar fi să dăm o notă, 6 ar fi una cu indulgenţă, mai ales că a avut un buget de invidiat.
 
23 Aprilie 2012
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • myhaela pe 26 Apr 2012, 04:12
    reclame

    doamneeeeee nu pot sa cred......ce naiba tot bagati reclamele astea cretineeeee....pffffffffff

    6
    2

  • miri pe 23 Apr 2012, 18:54
    reclame

    Daca aveti intentia sa alungati cititorii datorita reclamelor sa stiti ca ati reusit. Nu pot vedea nimic din imagini din cauza reclamelor care se deschid si refuza sa se inchida. Nu am ecran decat de 10" si nu pot face nimic sa scap de ele. Asa ca renunt sa va mai citesc articolele.

    9
    2

  • july pe 23 Apr 2012, 16:21
    nunta lui gabi firea

    chiar daca in articol se spune ca rochia ei nu a costat o avere pentru altii este o avere 2000 de euro ,si andreea ibacka a avut o rochie foarte frumoasa nu ca altele cum ar fi natalia barbu care mai avea putin si isi scotea baloanele afara

    6
    2

  • Diana pe 23 Apr 2012, 13:41
    Natalia Barbu

    vai de mine ce articole mai nascociti, si de unde ati luat-o ca Natalia Barbu e cintareata de muzica populara, ha ha

    2
    3

  • moi pe 23 Apr 2012, 11:22
    jurnalista lui peste sarat

    ESTE DOAR PAREREA TA ....DIN ARTICOL REIESE CLAR CA NOTA 10 O ARE DOAR CINE A PLATIT MAI MULT PENTRU ACEST ARTICOL....ASTA-I CLAR....

    2
    3

  • clara pe 23 Apr 2012, 11:11
    cea mai frumoasa rochie de mireasa

    Andreea Ibacka a fost cea mai frumoasa si eleganta mireasa dintre cele selectate de voi. Rochia ei seamna cu aceasta: http://www.outletrochiimireasa.ro/rochii-mirese/rochie-de-mireasa-pronovias-gironde.html Doar partea de sus difera putin. Superba!

    6
    3

  • ........ pe 23 Apr 2012, 10:48
    ...

    sa ma frec pe reclamele voastre...va mai citeste bunica articolele

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod