România mondenă: 7 vedete TV care au trădat. Vezi de ce au fugit la altă televiziune!

4 Septembrie 2012
Sunt obişnuite cu statutul de vedete şi apar în fel şi fel de emisiunii TV. Cu toate că au fost lansate de o anumită televiziune, pentru care au făcut carieră şi datorită căreia au devenit cunoscute, celebrităţile din ţara noastră i-au trădat pe şefii lor şi au plecat la concurenţă.

Vă prezentăm în continuare cele mai cunoscute cazuri de trădare din media românească.
1 din 8

Mihai Bendeac, de la Prima TV la Antena 1, apoi la PRO TV

Cel mai recent caz al unei vedete care şi-a trădat postul este cel al actorului Mihai Bendeac. În presă au apărut informaţii conform cărora vedeta a părăsit Antena 1 pentru trustul Media PRO, acolo unde ar urma să aibă o emisiune de comedie, difuzată sâmbăta seara.

În urma acestei despărţiri, grupul Intact îi cere lui Mihai Bendeac despăgubiri de 1,3 milioane de euro, deoarece actorul a rupt contractul fără acordul părţilor. Vedeta a mai trecut printr-un episod asemănător şi atunci când a părăsit Prima TV pentru Antena 1, televiziunea din Pipera acuzându-l pe Bendeac că a încălcat prevederile contractului şi că are de plătit daune de 600.000 de euro.

Cu toate că până acum nu a plătit niciun ban, rămâne de văzut cum îşi va rezolva actorul problemele. Din câte se pare, Mihai Bendeac a părăsit de fiecare dată vechiul loc de muncă pe motiv că are nevoie de o nouă provocare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TEBULESCU pe 4 Sep 2012, 03:57
    Tu la cate ?

    Ma intreb tu prin cate redactii ai trecut ?

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod