România mondenă: 7 vedete TV care au trădat. Vezi de ce au fugit la altă televiziune!

Sunt obişnuite cu statutul de vedete şi apar în fel şi fel de emisiunii TV. Cu toate că au fost lansate de o anumită televiziune, pentru care au făcut carieră şi datorită căreia au devenit cunoscute, celebrităţile din ţara noastră i-au trădat pe şefii lor şi au plecat la concurenţă.

Vă prezentăm în continuare cele mai cunoscute cazuri de trădare din media românească.
1 din 8

Mihai Bendeac, de la Prima TV la Antena 1, apoi la PRO TV

Cel mai recent caz al unei vedete care şi-a trădat postul este cel al actorului Mihai Bendeac. În presă au apărut informaţii conform cărora vedeta a părăsit Antena 1 pentru trustul Media PRO, acolo unde ar urma să aibă o emisiune de comedie, difuzată sâmbăta seara.

În urma acestei despărţiri, grupul Intact îi cere lui Mihai Bendeac despăgubiri de 1,3 milioane de euro, deoarece actorul a rupt contractul fără acordul părţilor. Vedeta a mai trecut printr-un episod asemănător şi atunci când a părăsit Prima TV pentru Antena 1, televiziunea din Pipera acuzându-l pe Bendeac că a încălcat prevederile contractului şi că are de plătit daune de 600.000 de euro.

Cu toate că până acum nu a plătit niciun ban, rămâne de văzut cum îşi va rezolva actorul problemele. Din câte se pare, Mihai Bendeac a părăsit de fiecare dată vechiul loc de muncă pe motiv că are nevoie de o nouă provocare.
4 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TEBULESCU pe 4 Sep 2012, 03:57
    Tu la cate ?

    Ma intreb tu prin cate redactii ai trecut ?

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod