România mondenă: 7 vedete sexy şi superdeştepte. Vezi ce şcoli au făcut!

O vorbă din popor zice că: "dacă ai carte, ai parte!" Pentru unele vedete această vorbă se potriveşte. Au terminat facultăţi de renume şi chiar dacă nu au practicat nicio zi meseria aleasă pe băncile şcolii, au recunoscut că ceea ce au învăţat în facultate le-a fost de folos.
1 din 8

Andreea Marin a absolvit Facultatea de Informatică

Andreea Marin (38 de ani) a trecut foarte repede de la Facultatea de Informatică la presă. "Mi-am început cariera la 18 ani, la Facultatea de Informatică din Iaşi. Cinci fete zurlii, colege de la Matematică şi Informatică, ce împarţeau o cameră de cămin, au văzut ele într-o bună zi un afiş pe gardul facultăţii în care era vorba de un concurs la TVR Iaşi, un concurs pentru un post de reporter. Au venit în cameră şi mi-au spus ca n-am eu curaj să fac treaba asta, până în acel moment erau înscrişi deja cam 200 de doritori. De altfel, ştiau că sunt un om ambiţios şi încăpăţânat, aşa că nu au făcut decât să mă împingă de la spate să merg la acea competiţie", povesteşte Andreea.
27 Iunie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corina pe 19 Nov 2012, 21:46
    Andreea Marin

    Catre Maria...esti cumva o ruda sau o apropiata a fostilor socrii ai Andreei? Ce informatie pretioasa detii! Relatia ei cu fostul sot n-a fost sa fie.Nu ca mi-ar placea Stefan B.,dar Andreea este o femeie desteapta

    0
    1

  • Maria pe 10 Aug 2012, 06:31
    Nu neaparat sunt superdestepte(vedetele) cu facultate!

    Exemplu: Andreea Marin, care a terminat facultatea de Informatica din Iasi prin interventiile fostilor socri,socrul- profesor univ la Fac Matematica Iasi,soacra- profesor de fizica la liceul mat-fiz AL .I. CUZA Iasi.A trecut prin facultate, ca gasca prin apa!

    1
    0

  • mira86 pe 27 Iun 2012, 17:55
    Gherghe

    Daca e atat de inteligenta Simona Gherghe de ce se preteaza la a prezenta o emisiune cu toate scursurile societatii, o emisiune bazata numai pe regia scandalurilor si spalarea chilotilor in public? E rusinos!

    11
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod