România mondenă: 7 vedete deprimate care au încercat să se sinucidă

2 din 8

Simona Traşcă a vrut să se omoare pentru soţul ei

Pamela de România, cum a fost ea supranumită de tabloide, a afirmat recent că şi ea a încercat să-şi ia viaţa. „Cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut pentru un bărbat a fost să încerc să-mi iau viaţa. S-a întâmplat la 16 ani, pentru fostul meu soţ. Am luat cam trei flacoane de somnifere“, a spus Simona Traşcă.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • palici cristina pe 16 Dec 2012, 12:26
  petru OANA

  Cred ca Oana e ffff talentata,are sarm,e spontana,extrem de haioasa,inteligenta.Pepe e f.simplu,mediocru ca artist,ca mod de a recunoaste ce e in sufletul sau,nu e la inaltime,e un barbat slab,ascuns,desi o iubeste pe Oana.Oana,mergi in SUA,demonstreaza ca ai talent,esti singura care vei face cariera acolo!Eu cred in talentul tau!Il vei uita pe Pepica,pentru ca e un neica nimeni!Vei gasi acolo un barbat adevarat,dar nu mai avea incredere in ei,nu-ti fa iluzii,da cezarului ce-i al cezarului,esti fata desteapta!trebuie sa stralucesti de acolo,din State,atunci il vei ingenunchea pe Pepe,cind cu siguranta ii vei uita si numele!Splendoare in iarba!

  2
  0

 • claclaus pe 15 Dec 2012, 10:51
  care????????

  pai si unde sun vedetele ????

  1
  0

 • Bulșit pe 14 Dec 2012, 12:39
  Dupa cum spuneam...

  ...articolul asta e Bulșit, umplutura ieftina!!! A te gandi ca vrei sa mori cand suferi o deceptie nu inseamna ca incerci sa te sinucizi !!! Ce sa spun, s-a dus Mitoseru langa geam!... Hai sa mai punem o poza cu el de pe vremea cand avea par!...

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod