România mondenă: 7 vedete care au născut după prima tinereţe. Vezi care sunt!

În zilele noastre, femeile moderne amână momentul naşterii unui copil tot mai mult. Motivele sunt multe: fie că muncesc pentru o carieră solidă, fie nu găsesc partenerul potrivit sau doar aşteaptă momentul în care sunt pregătite psihic şi material pentru marele eveniment, cert este că tot mai multe femei se gândesc la posibilitatea de a deveni mame în jurul vârstei de 40 de ani. Şi chiar dacă mulţi medici nu recomandă o sarcină la a doua tinereţe, unele vedete ne-au demonstrat că poţi aduce pe lume un bebeluş sănătos chiar şi la 40 de ani.
1 din 8

Gabi Firea, mamă la 40 de ani

Gabi Firea (40 de ani) a adus pe lume, în acest weekend, un băieţel de 3,630 kg şi 52 cm, la maternitatea Regina Maria din Capitală. Bebeluşul se numeşte Petru David şi a luat nota maximă la naştere, 10. "Mă simt bine, l-am văzut de trei ori pe cel mic până acum, îi sunt recunoascatoare medicului pentru că m-a sfătuit să fac rahianestezie. Sunt fericită", a mărturisit proaspăta mamă, imediat după naştere. Vedeta TV mai are un băiat, Tudor, de 17 ani.
22 Mai 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 22 Mai 2012, 10:49
    !

    Pentru cei care nu vad bine, dupa primul 3 este o virgula, iar dupa virgula nu conteaza cate zerouri pui. Voi cum ati scrie "trei kilograme trei sute" in cifre ?

    4
    3

  • L3ÓN pe 22 Mai 2012, 02:29
    Hai ca esti rautaciaosa Andreea

    O fi fost pui de balena :)). Acu' lasand si eu gluma la o parte, probabil ca a fost o gresala. Sunt multe articole in presa online in care apar greseli de genu asta, pe langa asta unii mai obisnuiesc sa foloseasca puntul in loc de virgula(desi la altele am vazut ca a folosit virgula), acuma ce sa mai a fost o gresala de editare. Faza cea mai tare ar fi sa iti sterga comentu'. Mie mi s-a intamplat atunci cand era critic la adresa lor.

    6
    1

  • Andreea pe 22 Mai 2012, 01:34
    Monica Anghel

    Inteleg ca Monica Anghel e mai plinuta, dar sa zici ca a nascut un copil de 3,3 tone, e cam deplasat, nu credeti? Hai sa invatam impreuna putina matematica: 3.300 kilograme = trei mii trei sute de kilograme 3,300 kilograme = trei kilograme si trei sute de grame La mai multe almanahe, doamnelor!

    7
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod