România mondenă: 7 vedete care au luat-o razna cu religia. Vezi care sunt!

Practici religioase, supranatural, paranormal, ezoterism, yoga sunt pentru unele vedete lucruri fireşti. Dacă pentru mulţi dintre noi religia nu înseamnă mai mult decât mersul la biserică de Paşte şi de Crăciun, pentru unele persoane publice meditaţia, incantaţiile sau practicile oculte sunt la ordinea zilei.
1 din 8

Brigitte Sfăt a devenit penticostală ca să scape de "vrăji şi lucruri necurate"

Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, a devenit penticostală în anul 2010 din cauza problemelor cu fostul soţ, Ovidiu Torj. Bruneta a vrut să scape de "vrăji şi lucruri necurate" şi să atragă binele în viaţa sa, mărturisind că Biserica Penticostală i l-a scos pe Ilie Năstase în cale."Exact la 40 de zile după ce m-am botezat la biserică, Ilie m-a văzut la televizor la o emisiune şi m-a sunat. Aşa a început relaţia noastră", povesteşte Brigitte.
20 Iulie 2012
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kaplar Tiberiu pe 22 Iul 2012, 13:31
    BRIGHITTE ALEASA DOMNULUI !

    Brigitte,asa vorbeste Domnul:,,Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere,si pe orice limba care se va ridica la judecata impotriva ta o vei osandi.Aceasta este mostenirea robilor Domnului,asa este mantuirea care le vine de la mine,zice Domnul.'' ( Isaia.54:17 )

    2
    2

  • Viorica pe 22 Iul 2012, 13:26
    VEDETE care cred

    Ce titlu imbecil ! De ce a luat-o razna Becali ? Pt. ca il iubeste pe Dumnezeu?Ginditi-va bine cine a luat-o razna !!!

    2
    3

  • mircea pe 21 Iul 2012, 04:42
    adevarul!

    ..a te pocai inseamna ati da sufletul in totalitae inapoi de unde provine si de data asta trebuie urmate in totalitate poruncile lui dumnezeu,nu doar de ochii lumi.pt.ati pastra cu adevarat credinta adevarata din suflet,nu trebuie sa te faci absolut nimica,trebuie schimbare interioara ci nu exterioara.ceea ce multa lume nu intelege este faptul ca ei mergand la bisaerica cred ca ei sant credinciosi,se inseala amarnic,ceea ce fac acesti oameni se numeste''NIMIC'',ECHIVALENT CU ZERO.Este foarte simplu ati pastra credinta interioara si-n acelasi timp si pe cea exterioara,sufletul si constiinta trebuie mereu pastrate curate,aceasta se numeste credinta adevarata.va multumesc!

    5
    1

  • Alexandra pe 20 Iul 2012, 14:56
    Obsedati domne!

    au nevoie de Dumnezeu pentru ca s-au vazut varza in cele din urma si isi cunosc slabiciuniile si atunci apar in poze pe jumatate goale sau chiar goale ca sa arate cat de puternici si nepasatori sunt.candva asta era un site bun,dupa s-a stricat vorbind de toate vedetele(sau t**fele)din Romania,credeti ca ne intereseaza ce fac altii?!credeti ca ne interseaza de viata altor oamenii cu caracter infect?!bravo lor e viata lor si eu nu ma bag doar ca e vedeta pentru ca a fost dat la TV.in primu rand ma interseaza de mine,familie,si bani ca sa am cu ce sa-mi iau mancare si sa traiesc,JALNIC!

    5
    4

  • Bianca pe 20 Iul 2012, 12:20
    Nu religia te mantuie.

    Asa sa ne ajute pe toti Domnul sa ne pocaim ,sa fim iertati de toate pacatele si sa incepem o noua viata cu El . Doar prin Isus avem mantuirea si toate astea ne vor aduce pace ,liniste si o bucurie sufleteasca. Eu vad pocainta cea mai buna sansa a vietii. Ma bucur pentru toti cei care cu adevarat s-au pocait ! Ei stiu cate binecuvantari aduce acest lucru. Doar prin Isus Hristos avem viata vesnica.Cititi Biblia ,acolo veti gasi raspuns la orice.Este Cartea Cartilor ! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!

    12
    3

  • Elena pe 20 Iul 2012, 11:40
    Orientarea in religie este consfiintita de Drepturile omului....

    ....dar, s-o considerati pe Brigitte & all ...vedeta sau ...diva, e o profanare a termenilor acestora! Diva & Vedeta Romaniei - in sensul elevat si adevarat al acestor cuvinte - este numai EUGENIA VODA - moderatoarea de la TVR1 - "Profesiinistii" - , care, si acum, in seara de 14 iulie, de ziua Frantei, cand l-a avut invitat pe scriitorul & jurnalistul francez Bernard Pivot, a dat clasa si s-a revelat in toata splendoarea ei ca Om si ca Profesionist: frumoasa, sarmanta, inteligenta "brici", poliglota, joviala, rasata, educata, cu mult, lult bun-simt s.a.m.d.! Si atat !

    9
    1

  • cristina pe 20 Iul 2012, 10:10
    Briggitte

    chiar ma bucur pt Briggitte

    5
    7

  • lalw pe 20 Iul 2012, 08:40
    ratacit

    Sunt rataciti nu pocaiti, e o mare diferenta intre cei 2 termeni. niste sectanti rataciti ce au luat-o razna.....

    9
    4

  • L3ÓN pe 20 Iul 2012, 02:20
    Ala e Fariseu

    jiji e un mare FARISEU nu e CREDINCIOS. Asa credincios cum e el, care a umilit atatia oameni.....numai credincios nu e. Un NENORÓCIT ca sa il parafrazez pe JIVINA

    5
    3

  • Raluca pe 20 Iul 2012, 01:27
    stupid

    Cat de stupid sa vorbesti despre niste oameni care simt intr-un fel nevoia de Dumnezeu si il cauta si sa pui niste poze in care apar pe jumatate dezbracati.Ca sa nu mai vorbesc de titlul articolului..am trecut demult de vremea aia cand toti trebuia sa apartinem unei anume biserici.Articolul asta ma face sa inteleg ca exista doua categorii biserica majoritara si cei care au luat-o razna?!? Sper ca si tu ..cel care ai scris articolul asta sa il gasesti pe acest Dumnezeu pe care l-au gasit unii dintre ei si sa scrii despre oamenii speciali care au o nadejde mai mare decat viata aceasta si o pace sufleteasca pe care numai El poate sa ti-o dea.

    16
    0

  • Angela pe 20 Iul 2012, 01:03
    Voi sunteti razna!

    ...deoarece va legati ca oameni ca Bodo, care s-a pocait, sau vi se pare ca Simona Sensual s-o fi "tacanit" de i-a venit prin minte sa se pocaiasca! Aveti habar ce inseamna verbul "a se pocai"? Are dreptate Bodo in ceea ce zice, si nu e treaba nimanui din ce cult face parte el. Daca un om isi afirma dragostea pentru Dumnezeu in mod public, sau faptul ca se simte iubit de Dumnezeu, este catalogat drept fanatic. Pentru societatea din zilele noastre, observ ca este la fel grozav sa se pocaiasca un om, precum este faptul ca alt om este un drogat sau un criminal! Toata lumea e socata, iar faptul devine o stire de prima pagina!

    13
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod