România mondenă: 7 vedete care au adoptat copii şi problemele lor

Vedetele din întreaga lume au recurs, de-a lungul timpului, la unele soluţii mai mult sau mai puţin accesibile pentru a-şi mări familia. Cea mai întâlnită metodă pentru celebrităţile care nu pot face copii a fost cea a adopţiei, soluţie la care au apelat şi vedetele din România.
1 din 8

Luminiţa Anghel, în scandal cu mama naturală a fetiţei adoptate de vedetă

Luminiţa Anghel a ajuns, fără voia ei, pe prima pagină a tabloidelor, din cauza Angelicăi Constantin, mama biologică a fetiţei pe care vedeta a adoptat-o în urmă cu trei ani.

Angelica o acuză pe Luminiţa Anghel că ar fi încercată să o cumpere pe micuţa Maria. „O dată, când am mers la centrul de plasament să-mi văd fata, am găsit acolo două doamne şi pe fostul soţ al doamnei Luminiţa, Bogdan. Una dintre doamne mi-a dat atunci un plic alb, găurit la mijloc, prin care se vedeau foarte multe bancnote“, a spus aceasta.

Vedeta s-a apărat şi a anunţat că dacă mai este acuzată pe nedrept, o va acţiona în judecată pe Angelica Constantin. „În primul rând, am să vă rog să nu mai faceţi afirmaţii pentru care puteţi fi dată în judecată şi să nu mai acuzaţi aiurea, fără dovezi. Doamnă, am să vă dau fata înapoi, însă pe cale legală. Faceţi o cerere la Protecţia Copilului şi, în urma unui proces, vă veţi recăpăta fata, dacă demonstraţi că aveţi condiţii decente să o creşteţi“, a spus Luminiţa Anghel.
23 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod