România mondenă: 7 vedete acuzate că se droghează. Vezi cum au fost date de gol!

Atunci când ai bani, îţi permiţi orice. Aceasta este şi deviza celebrităţilor, care cad de multe ori în patima alcoolului sau a drogurilor.

Multe vedete din România au fost incluse în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri“, însă nu s-a putut demonstra că au consumat substanţe interzise. Pe lângă aceste personalităţi, există şi alte vedete autohtone care au fost acuzate de rude, prieteni sau fani că nu se dau în lături atunci când este vorba de a consuma droguri.
1 din 7

Inna, criticată de fani

Cu toate că are milioane de fani pe reţelele sociale şi este iubită pe întreg mapamondul, o poză postată recent pe Facebook de Inna i-a înfuriat pe fanii cântăreţei. Aceştia o acuză că înfăţişarea ei obosită este rezultatul consumului de droguri şi o îndeamnă pe artistă să renunţe la acest viciu.
28 August 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 9 Sep 2012, 20:19
    nu aveti ce s-a mai scriti

    vali esti un nimeni,oana zavo este una dintre cele mai frumoase si talentate vedete pe care le aveti in romania a avut multe emisiuni a jucat in filme ,este cea mai vanata vedeta ,tu esti un roman de merda daca nu stii vedetele adevarate din tara ta

    0
    0

  • cris89 pe 30 Aug 2012, 20:52
    NICIO DOVADA

    Imi pare rau dar aceasta fotografie nu demonstreaza in niciun fel ca ea se drogheaza. Oricine poate fi obosit la un moment dat si mai ales vedetele care sunt tot timpul in miscare... Doamne, cand ma gandesc la mine si cat de obosita am aratat mai ales in ultimile luni, mi s-ar parea nedrept sa vina cineve si sa-mi spuna ca ma droghez. Noptile nedormite + stres = Oboseala si NU inseamna droguri!

    1
    2

  • Vali pe 29 Aug 2012, 11:07
    Vedete?

    Monica Columbeanu, Moculescu, Zavoranu, Jasmine vedete? Cat de jos s-a ajuns in tara asta!

    6
    1

  • dani pe 29 Aug 2012, 11:03
    becali

    intradevar, Becali se droga cu coca pe marginea strazii, dupa ce pierdea la greu in casino la Mariott. E filmat si de asta sta asa cuminte cand se aduce vorba de vreo ceva.

    2
    1

  • Camelia pe 28 Aug 2012, 23:05
    jalnic...

    Nu ca ar fi obosita dupa concerte si solicitarile pe care le are datorita numarului mare de fani prin care se face atat de remarcata. e munca grea si asta de artist da deja lumea isi da cu presupusul, toti sunt destepti si dezvolta niste idei absurde. Si daca s-ar droga ce? voi sunteti acolo pt ea sa o sustineti pt ceea ce a realizat in tot acest timp , daca e sa se drogheze lasa frate sa se drogheze atata timp cat mereu e dedicata voua, fanilor!

    7
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod