România mondenă: 6 vedete masculine care şi-au făcut operaţii estetice

În zilele noastre, nu doar femeile sunt interesate de aspectul fizic, ci şi bărbaţii.  Reprezentanţii sexului tare ţin diete, merg la saloanele de cosmetică şi sunt la curent cu ultimile intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare. Astfel că, aproape 20 la sută din cei care apelează la bisturiu pentru înfrumuseţare sunt de sex masculin. Numărul bărbaţilor care trec pragul unei clinci de chirurgie estetică a crescut de trei-patru ori în România, în ultimii ani. 
1 din 7

Mihai Mitoşeru, la a doua operaţie de înfrumuseţare

Mihai Mitoşeru s-a programat pentru o liposucţie abdominală. “Un prieten care este sportiv în America mi-a spus că toate vedetele de acolo au scăpat de grăsime cu această liposelecţie Vaser cu ultrasunete. Cu tot regimul pe care-l ţin, nu pot să dau jos toată burta”, a declarat Mitoşeru, pentru Click.
Vedeta nu este la prima intervenţie de înfrumuseţare, Mitoşeru şi-a mai făcut o operaţie estetică, de îndepărtare a cearcănelor. Liposucţia abdominală nu presupune anestezie totală şi nici tăietura bisturiului. Pacientul poate pleca acasă a doua zi după intervenţie.

11 Mai 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Silvia Stanculescu pe 6 Iun 2012, 14:58
    Bravo lor!

    Daca operatiile estetice au ajutat la schimbarea perceptiei de sine, bravo lor ca au avut curaj.

    0
    0

  • marian pe 13 Mai 2012, 13:40
    aaaa

    mitoseru,ca sa para om trebuie sa isi schimbe capul!

    2
    0

  • Maya pe 11 Mai 2012, 19:01
    Vedete care au apelat la saloanele de infrumusetare

    Faza este ca, desi au apelat la aceste saloane (de scos cearcane, liposuctie, etc) ei tot antipatici si uratei au ramas pt ca asa au fost si in tinerete! Au dat banii pe prostii! Batranetea oricum vine si nu mai ai ce face cu toti banii din lume! Tot in anonimat cadem cu totii si in uitare....

    3
    0

  • petrache elena pe 11 Mai 2012, 14:12
    PENTRU TOTI CEI CARE AU BANI SI SUFLET

    MA SIMT INDIGNATA DE FELUL CUM UNII ASI BAT JOC E EI SI DE NOI CEI CAREE INVOLUNTAR GASIM AICI TOATE PORCARIILE. DACA TOT AVETI BANI SI VRETI SA-I CHELTUITI AMTR-UN MOD DECENT SI EFICIENT AJUTATI-L PE DOMNUL SERBAN IONESCU SA SE VINDECE ,E UN MARE PACAT SA LASAM SA SE UITE UN MARE ACTOR CUM E DUMNEALUI . VA DORESC MULTA SANATATE DOMNULE SERBAN SI VA MULTUMIM PENTRU CEEA CE A-TI FACUT PENTRU NOI. VA IUBIM SI VA SUSTINEM. ELENA

    4
    1

  • evamonica pe 11 Mai 2012, 01:05
    Saracii

    Oare ce au in cap de nu se simt bine in pielea lor ?

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod