România mondenă. 6 vedete care condamnă violul. Ce mesaje postează?

Eliberarea celor şapte tineri din judeţul Vaslui care au violat în luna noiembrie 2014 o elevă de liceu a produs un val de indignare în toată ţară. Atât cetăţenii de rând, cât şi vedetele, s-au implicat într-un protest virtual pe reţelele de socializare. 

Virgil Ianţu a fost cel care a iniţiat o campanie pe Facebook, fiind urmat la scurt timp şi de alte personalităţi din showbiz, iar Cătălin Moroşanu s-a oferit să plătească un psiholog care să o ajute pe fata abuzată sexual să treacă peste această traumă
1 din 7

Virgil Ianţu

"La sugestia voastră, am schimbat mesajul, în română. Mai mult, m-a insiprat o campanie internaţională, care la momentul respectiv a creat efectul potrivit. Vă invit să vă alăturaţi iniţiativei şi să postaţi şi voi mai departe mesajul personal, poate aşa, ajunge acolo unde trebuie! V.  #‎barbatiiadevaraticondamnaviolul‬ ‪#‎violulecrima‬", a scris Virgil Ianțu, pe Facebook. 
27 Iulie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • POLIZU MIRCEA pe 28 Iul 2015, 14:42
    Condamn fapta antisociala a celor 7 violatori dar mai ales a acelora care asa i-au educat si gand4esc ca in preistorie !

    Sunt om la 70 de ani,am intalnit asemenea progenituri degenerate in viata mea dar asa ceva numai in fanteziile horror se mai poate intalni ! Acesti indivizi ,caci oameni nu pot fi numiti ar trebui sanctionati cu injectie letala nu impuscati,nu spanzurati !Acestia sunt rebuturi ale altor REBUTURI umane care se mai si cheama parinti !!! Ar trebui castrati mecanic caci efectul castrarii chimice este temporar si din nou se vor manifesta ! Acestia nu merita sa traiasca pt ca sunt scursurile cele mai abjecte ale omenirii !Animale cu chip uman !? Ptiu !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod