România mondenă: 5 vedete piţipoance care s-au pozat dezbrăcate

Vedetele din România au copiat modelul starurilor din străinătate şi au început să se pozeze goale şi să posteze fotografiile pe reţelele sociale.
1 din 6

Catrinel Menghia

Cunoscută în întreaga lume datorită prezentărilor de lenjerie intimă, Catrinel Menghia şi-a lăsat fanii fără cuvinte în urmă cu doi ani, după ce a postat pe Facebook o poză realizată chiar de ea, în care apărea fără sutien.
13 Iulie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alle pe 16 Iul 2012, 19:04
    de ce li se da atata atentie unor fufe?

    in ziua de azi orice botoasa cu parul intins cu placa si sprancene tatuate poate fi "vedeta"..in romania de mult cuvantul "vedeta" nu mai are valoare

    2
    0

  • anne pe 16 Iul 2012, 15:32
    ?????????

    astea sunt vedete???bianca dragusanu vedeta,sau celalalte:))))))))))))))

    2
    0

  • varsatoarea pe 14 Iul 2012, 19:46
    df

    Si pe bianca de ce-ati pus-o asa?Daca tot vorbiti de playboy,dc n-ati pus o poza din playboy??Si in poza asta nu e dezbracata,ii lipsesc doar pantalonii.

    1
    0

  • Alices pe 14 Iul 2012, 11:59
    Catrinel Menghia

    Daca si Catrinel Menghia e pitipoanca... atunci ce sa mai zicem de Sanziana Buruiana, Bianca Dragusanu si restul brazilor impodobiti din showbiz?! Catrinel ar trebui sa fie o imagine pentru fetele din Romania, pentru frumusetea ei naturala, look, stil vestimentar etc., nicidecum o pitipoanca.

    3
    3

  • CM7YRE pe 13 Iul 2012, 13:10
    re

    Cu tot respectul.sa va duceti de rapa.Inna nu e nici pitipoanca,nici fel de fel.Cum zice si Catalina,INNA poarta un tricou,plus ca da doar de inteles cum sa nu ar avea haine.Si ce va doare pe voi daca s-a pozat dezbracata sau nu?Fiecare face ce v rea cu viata lui,nu va mai bagati atat.

    10
    3

  • catalina pe 13 Iul 2012, 11:29
    inna

    bai fratilor ,la inna se vede intre mana si picior maieul... si probabil are si chilotei,dar faptul ca a pozat asa pare dezbracata!! nu uitati ca aproape jumatate din poza este acoperita cu parul ei!!!

    17
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod