România mondenă: 5 vedete muşcate de câini. Află-le poveştile!

Legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân care nu sunt adoptaţi sau revendicaţi în 14 zile de când ajung în adăposturi a trecut, săptămâna trecută. de votul final al Camerei Deputaţilor, forul decizional în privinţa acestui proiect.

Odată cu adoptarea legii, anumite vedete şi-au amintit că au fost muşcate de câini, maidanezi sau cu stăpân.
1 din 6

Oana Lis a fost atacată de 20 de câini

Tragedia din familia micuţului omorât de câine lângă Parcul Tei din Bucureşti i-a trezit Oanei Lis amintiri traumatizante. „Mie mi-e frică de câini! Am trecut printr-o experienţă groaznică mai demult, o haită de câini m-a urmărit. M-au înconjurat şi au început vreo 20 de câini să mă muşte. Vreau să vă spun că am leşinat instantaneu. Nişte băieţi m-au salvat. Am semne pe picioare şi acum. Am fost la spital, injecţii în burtă, tratament... Plus că am rămas cu o traumă până în ziua de astăzi“, a scris Oana Lis pe Facebook.
16 Septembrie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vasile pe 17 Sep 2013, 12:58
    muscaturi!!!

    Pai eu asi fi vrut sa fiu sef de haita, sa te musc primul; atît esti de frumoasa si sexi!! Ma bucur ca ai scapat si esti bine!

    1
    0

  • Madalina pe 17 Sep 2013, 11:37
    Mai lasati cainii in pace !!!

    @Elena, copilul ala putea la fel de bine sa moara calcat de masina, Ce facea baba la mai bine de cativa kilometri de 2 copii de 4 si 6 ani ? Cum sa-i lasi nesupravegheati atata timp ? Oricum eu cred ca e o mare spalare de creier. Au vrut doar sa ne invrajbeasca unii impotriva celorlalti. Pe baba de ce n-o trage nimeni la raspundere? O mare facatorie. Parintii aia nu aratau niciun pic de durere in fata camerelor si baba s-a dus la Maruta ... ma lasi? Au instrigat la uciderea cainilor. Toti nebunii acum omoara caini fara mila. Asta e chiar ultima problema a Romaniei! Dar chiar ultima! Si hingherii aia macar de s-ar comporta civilizat dar sunt mai rau decat chinuitorii de animale.

    1
    0

  • ionela pe 17 Sep 2013, 01:10
    Adoptia, ultima lor sansa,

    Va rugam ajutor: PROPUNERE PENTRU INCURAJAREA ADOPTIEI UNUI CAINE COMUNITAR Speram sa convingem cateva persoane vedete publice - mai multe de fapt - foarte indragite de marele public sa adopte cate un caine maidanez si sa se faca mici clipuri si sa se dea la TV si pe internet si la radio in care sa prezinte bucuria de a fi adoptat si alte avantaje pentru sanatate si psihic in favoarea adoptiei sa dea exemplu oamenilor de rand. BENEFICII MAJORE ALE COMPANIEI UNUI CAINE: Te iubesc neconditionat Iti imbunatatesc starea de spirit prin dragalasenia lor deosebita Te incurajeaza sa faci miscare prin faptul ca ii plimbi si sunt mereu jucausi circulatie a sangelui imbunatatita prin scăderea presiunii arteriale și diminuarea anxietății cauzată de stres. Animalele de companie au un rol important în educația copiilor viața cu un animal de companie duce la întărirea sistemului imunitar Pentru persoanele vârstnice, reprezintă un substitut pentru copiii plecați de acasă și un indicator al sănătății fizice și mentale Stapanii de animale sunt mult mai extrovertiti, mai sociabili, mai in forma, mai increzatori in sine si lipsiti de temeri in comparatie cu celelalte persoane Un câine ingrijit e un adevărat magnet pentru domnișoare Amelioreaza durerea cronica, reduc anxietatea si colesterolul Previn atacul cerebral si infarctul Foarte utile pentru persoanele depresive prin cresterea serotoninei si prin responsabilizare Un mod de imbunatatire a vietii sociale si de a face noi cunostinte. Un prieten care sa nu te dezamageasca niciodata, care sa aiba mereu grija de tine si de casa ta A mangaia un caine echivaleaza cu a urma un intreg tratament

    1
    0

  • Elena pe 16 Sep 2013, 21:05
    daca va fi muscat copilasul tau ?

    Andreea, cum te-ai simti daca maidanezii ti-ar omora copilasul...cand il vei avea.?!! sau mama ta vine te suna de la spital ca pulpa ei a ramas in coltii maidanezilor ?

    0
    2

  • hiris pe 16 Sep 2013, 12:20
    vedete muscate de caini

    Negrule tu esti si smintit si misel!Adica duplicitar!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod