România mondenă: 5 vedete masculine care se laudă că fac mult sex

11 Septembrie 2013
Bărbaţii au prostul obicei de a se lăuda cu performanţele lor sexuale, chiar dacă există sau nu femei care să aprobe cele spuse de ei. De foarte multe ori, inclusiv vedetele masculine au dat declaraţii presei că sunt precum un taur comunal.
1 din 6

Alex Velea face sex mult şi tare

Cântăreţul Alex Velea a fost invitat, la sfârşitul lunii august, la ziua de naştere a fetei lui Florin Salam, acolo unde a făcut câteva declaraţii incendiare. Întrebat de reporterii de la WOWbiz cum reuşeşte să se menţină în formă, Alex Velea a spus că face mult sex. „Vă spun acum programul de antrenament şi secretul abdomenului meu. Arăt aşa de bine pentru că fac sex mult şi tare“, a afirmat, mai în glumă, mai în serios, solistul.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • rick pe 13 Sep 2013, 16:45
  :))))))))))))))))))))))))

  hai maaa.....peste 2000? peste 3000?? lasati vrajeala si nu mai multiplicati relatiile pe care le au avut! si cum zicea si radu, e lipsit de cavalerism - mai exista cuvantul asta cand vorbim de barbatii "virili" de la noi?1 - sa te lauzi cate si care ti au trecut prin pat. oricum sunt penibili cu declaratiile lor

  1
  1

 • Gioni Maccaroni (var cu Gigi L pe 13 Sep 2013, 13:43
  Botezatu number one

  Bote ar trebui sa fie in capu'la lista, pentru ca a stat in puscarie, si acolo in mare parte sex se facea. Doar ca el nu si-a intarit abdomenul, ci mai degraba... ahem... bucile.

  2
  0

 • Dyutza_003 pe 11 Sep 2013, 14:08
  ...

  :))) Bine zis, Radu. Cine vb mult despre asta, nu prea are parte in realitate

  1
  0

 • livia pe 11 Sep 2013, 13:18
  botezatu:)))))

  toata lumea mondena stie ca botezatu n-are deloc a face cu femeile si ne dau si noua de inteles de multe ori. asa ca el nu are ce cauta in acest articol, deoarece despre sexul pe care-l face el nu vb niciodata! :D

  2
  0

 • Radu pe 11 Sep 2013, 09:21
  Mai lasä vraja

  Un bärbat care se laudä cu performantzele lui sexuale, e FLÄMAND. Vorba zicalei:"cine-i flämând, pâinea-i in gând". Si apoi, e lipsit de elementarul cavalerism sä spui numele femeilor cu care ai avut relatzii. DAR, acum se poartä orice. Penibil. Pt. cä tot vuieste lumea de maidanezi, bärbatzii acestia sunt exact ca si maidanezii in cälduri.

  9
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod