România mondenă: 5 vedete care şi-au turnat apă cu gheaţă în cap. Cine copiază starurile din afară

Ice Bucket Challenge a devenit un fenomen global. După starurile hollywoodiene, a venit rândul celor de pe plaiurile mioritice să se răcorească. Delia, Radu Vâlcan, Adrian Mutu, Andreea Marin sunt doar câteva dintre vedetele care au acceptat să-şi toarne câte o găleată cu apă şi gheaţă în cap, în scop umanitar.

Fundaţia americană ALS, care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice, a lansat o campanie umanitară mai puţin obişnuită prin care au provocat mai multe vedete să îşi toarne apă cu gheaţă în cap.
Numeroase vedete s-au grăbit să accepte provocarea din dorinţa de a strânge fonduri. Oprah, Justin Bieber, Britney Spears, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Lady Gaga, Charlie Sheen sunt doar câteva dintre numele grele care au participat la campanie şi care au provocat la rândul lor alte celebrităţi.
1 din 6

Delia

Cântăreaţa s-a alăturat şi ea starurilor hollywoodiene şi a acceptat să se răcorească cu o găleată cu apă rece pentru o cauză bună. "Am acceptat provocarea lui Boier Bibescu de a-mi turna o găleată de apă în cap şi îi provoc la rândul meu pe Adrian Despot, pe Horia Brenciu şi pe Florin Ristei. Am adaptat #icebucketchallenge pentru România aşa cum am văzut la irinabaragoi.ro, aşa că voi dona pentru Fundaţia pentru S.M.U.R.D.", a fost mesajul vedetei de pe reţelele de socializare, însoţit de un video cu întreaga acţiune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod