România mondenă: 5 vedete care şi-au injectat buzele ca să arate mai bine

Vedetele feminine din întreaga lume visează să arate toată viaţa precum în adolescenţă şi să atragă privirile tuturor, iar în ultimii ani acest lucru a devenit realitate datorită operaţiilor estetice.

Chiar şi celebrităţile din România au apelat la ajutorul esteticianului, cea mai folosită metodă de a încerca să pară tinere fiind injecţiile cu botox.
1 din 6

Bianca Drăguşanu, campioana operaţiilor estetice

Vedeta este considerată o „femeie de plastic“, fiind de multe ori comparată cu păpuşa Barbie. Bianca Drăguşanu a suferit mai multe operaţii, în urma cărora şi-a scos aluniţele, şi-a reparat dinţii şi şi-a remodelat nasul. După aceste prime intervenţii chirurgicale, vedeta şi-a pus silicoane şi botox în buze. „În afară de dinţi, silicoane, botox şi aluniţe scoase, operaţii de anvergură nu are. Cred că şi-a injectat botox pe frunte, şi-a făcut un lifting şi tatuaj la sprâncene“, spunea, în trecut, medicul estetician Adina Alberts.

Cu toate acestea, Bianca este mândră de felul în care arată. „Eu sunt un om frumos din toate punctele de vedere, cu o dăruire extremă, sinceră. Cred că sunt un om care se implică foarte mult în tot. Naturaleţea e o stare interioară, nu vine neapărat din aspectul fizic. Să lăsăm deoparte răutăţile altora. Sunt sigură că va doriţi cu toţii să arătaţi cât mai bine“, spunea vedeta.
27 Mai 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • didi pe 28 Mai 2013, 15:50
    buzeee

    toate au niste buze ca ratoiul Donald si chiar nu sunt rautocios.

    4
    1

  • Anna9876 pe 27 Mai 2013, 18:56
    botox, ca doar neuroni,ba!

    Hai sa ne punem botox, sa mancam cu paiul ca asa aratam ca in copilarie. Normal, la 15 ani aratam ca Frankenstein .................. Imaturitate, neuroni-0, prostie cat casa!!!

    5
    1

  • Dyutza_003 pe 27 Mai 2013, 16:01
    Pfff

    Mda, si ce ''bine" arata toate :)) S-ar speria si dracu' de ele.

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod