România mondenă. 5 vedete care se căsătoresc în acest an. Cine va spune "Da"?

30 Iulie 2015
Laura Cosoi şi Adela Popescu, prietene bune, se pare că s-au sincronizat perfect. Ambele se pregătesc de zor de nuntă. Laura se va căsători pe 8 august cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, iar Adela îşi va oficializa relaţia cu Radu Vâlcan în această toamnă. 

1 din 6

Laura Cosoi

După o relaţie eşuată cu Smiley, Laura Cosoi se pare că şi-a găsit fericirea în braţele omului de afaceri Cosmin Curticăpean. Cea doi s-au logodit în urmă cu câteva luni şi au decis să facă două nunţi, la începutul lunii august. Vedeta spune că nunta este programată să aibă loc atât în Iaşi cât şi în Târgu Mureş: "Am găsit persoana potrivită şi sunt pregătită să mă mărit. Slujba religioasă va fi la romano-catolici, la Iaşi, la biserica la care am fost botezată. Va mai fi o slujbă şi la Târgu Mureş, de mulţumire. Naşii noştri vor fi prieteni de familie care nu sunt persoane publice şi care vor să rămână aşa. Petrecerea va fi în două locuri diferite. La Iaşi, în curtea Conacului Polizu şi la Târgu Mureş într-un loc... secret", a declarat Laura pentru ziarul Ring.
Întrebată dacă îl va invita pe fostul său iubit la nuntă, Laura a răspuns: "Am rămas în relaţii bune cu Smiley, atât vă pot spune. Toţi cei care se bucură pentru mine şi Cosmin sunt bine-veniţi la nuntă".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod