România mondenă: 5 vedete care fac sport din plăcere, nu pentru slăbit

Vedetele din România au diferite hobby-uri, unele celebrităţi preferând sporturile de contact, altele sporturile extreme, în timp ce alte persoane publice aleargă de plăcere prin parcuri sau pe la maratoane.
1 din 5

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, la maraton organizat în scop caritabil

Weekendul trecut, cei doi iubiţi au participat la maratonul „Wings for Life World Run“. Dacă despre Mihaela Rădulescu nu putem spune că este o alergătoare de performanţă, în schimb, Dani Oţil se ştie că este un împătimit al sporturilor extreme.

Datorită stilului său de viaţă, Dani a reuşit să alerge 20,68 de kilometri, în timp ce iubita lui, Mihaela Rădulescu, s-a oprit după 8,42 de kilometri.

„Eu şi Dani ne-am propus acasă să ajungem la 10 kilometri. Sunt mulţumită de rezultatul meu pentru că nu sunt sportiv profesionist. De Dani sunt mândră de el, ştiu şi eu ce mi-am luat acasă! Dani e de cursă lungă“, a spus Mihaela la terminarea concursului.

Pe paginile lor de Facebook, cele două vedete postează mai multe fotografii realizate în timpul lor liber, fanii putând observa că Mihaela Rădulescu face gimnastică aproape zilnic, în timp ce Dani participă la foarte multe concursuri de enduro.
6 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod