România mondenă: 5 vedete care au avut ceva de împărțit cu paparazzii

Viaţa vedetelor poate deveni, peste noapte, o carte deschisă, dacă sunt urmărite de paparazzi care ar face orice pentru a realiza câteva fotografii exclusive. Nu de puţine ori, celebrităţile au cedat presiunii şi au încercat să le ia aparatele de fotografiat paparazzilor sau să se bată cu aceştia.

1 din 6

Şerban Huidu şi-a pus viaţa în pericol alergând după câţiva fotografi

Şerban Huidu a fost surprins, marţi la prânz, în zona Dorobanţi, însă în momentul în care a observat că este urmărit de paparazzii a avut o ieşire ciudată. „Cârcotaşul“ a coborât din maşina sa şi a început să alerge după autovehiculul în care se aflau fotografii.

Huidu a început să alerge printre maşinile care circulau regulamentar pe stradă, fără să se gândească că ar putea fi lovit de un autorurism. Mai mult de atât, Şerban Huidu a scos telefonul mobil şi a început să+i filmeze pe paparazzii.

11 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 11 Oct 2013, 06:48
    buba

    Huidu are clar probleme psihice,si nu de acum..Familia chiar nu vede?!asteapta sa-i omoare intr-o criza ? Poate mai si conduce dupa toate dezastrele comise (si necomise,doar inregistrate,respectiv viteza f mare )

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod