România mondenă: 5 vedete care au apărut în public fără lenjerie intimă

De multe ori, pentru a fi cât mai des în centrul atenţiei, vedetele din România apelează la fel şi fel de tertipuri. În ultimul timp, cea mai folosită metodă de către vedete pentru a apărea pe prima pagină a tablidelor şi în emisiunile de scandal este apariţia în public fără lenjerie intimă.
1 din 6

Ruby şi-a făcut deja o obişnuinţă din a nu purta sutien şi chiloţi

Luni seară, în cadrul unui eveniment organizat de casa de discuri Cat Music la Biavati, Ruby şi-a făcut apariţia într-o rochie albă, mulată pe corp. Ţinuta cântăreţei nu făcea decât să-i scoată în evidenţă formele corpului, toată lumea prezentă la eveniment observând că artista nu purta lenjerie intimă.

Mai mult de atât, în urmă cu doar câteva săptămâni, Ruby a participat la un alt eveniment monden, unde a purtat o rochie neagră, transparentă în părţi, observându-se că nici atunci vedeta nu purta chiloţi.
2 Aprilie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 2 Apr 2014, 13:13
    oare?

    oare chiar toate sunt fara chiloti? elena gheorghe cred ca are o rochie de un bej foarte apropiat de nuanta pielii, nu ca nu are chiloti. oricum nu o vad pe ea nepurtand, nu e genul ei. iar adda ce cauta aici? ce sa spun, e fara sutien, ca si atatea altele. nimic spectaculos.

    0
    0

  • simika pe 2 Apr 2014, 09:17
    bravo lor!

    Eu nu pot sta fara lenjerie intima pe mine decat noaptea cand dorm... Nu mi se prea pare igienic, o sa simti nevoia sa stai jos si esti predispusa la tot felul de boli. Poate sunt eu prea obsedata, dar ce-i drept, mami a avut probleme grave de sanatate si purta lenjerie intima tot timpul, de acolo mni se trage obsesia de a avea mare grija de mine...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod