România mondenă: 5 vedete acuzate că nu au voce. Se pricep să cânte live?

Să fii artist nu este deloc uşor, iar foarte multe vedete din ţara noastră au simţit pe pielea lor acest lucru. Cântăreţe şi cântăreţi au fost acuzaţi, de-a lungul timpului, că nu au voce şi că mai bine se lasă se meserie sau nu mai cântă live.
1 din 6

Inna, aspru criticată

Probabil cea mai cunoscută cântăreaţă din România la nivel mondial, Inna a susţinut, duminică seară, un concert la Braşov, la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Prestaţia Innei a fost aspru criticată de cei prezenţi la Braşov, iar fosta atletă Monica Iagăr a scris pe Facebook că ar trebui să o oprească cineva din cântat pe Inna. „Opriţi-o pe Inna din cântat, vă rog din suflet. Tocmai o aud pe Inna cum falsează, în viaţa mea nu am asistat la o asemenea batjocură adusă olimpismului. Mă dor urechile, pe bune. Comitetul Organizator nu a putut plăti  30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport dar i-a dat lui Inna 10.000 de euro“, a scris Monica Iagăr pe Facebook.

Inna a mai fost criticată şi în trecut, cel mai recent episod derulându-se la sfârşitul anului 2011, cu ocazia meciului România - Franţa, de pe Naţional Arena. Atunci, pe lângă faptul că Inna a falsat, artista nici măcar nu a ştiut toate versurile melodiei „We are the champions“.

Ascultă aici cum a cântat Inna

19 Februarie 2013
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 21 Feb 2013, 17:49
    I

    @IONELALA - NICOLETA LUCIU E UN CAL DOROBANTESC TRANSSEXUAL

    0
    0

  • xyz pe 21 Feb 2013, 17:48
    PAI DA

    @LIZ - ANNA LESKO SARACA NU ARE NIMIC, MAI BINE S-AR CONCENTRA PE PICTAT SI AR ABANDONA MUZICA, E MAI BINE....

    0
    0

  • xyz pe 21 Feb 2013, 17:47
    ZAU

    @OTILIA, ESTI CUMVA PURTATORUL EI DE CUVINT SAU DE BORCAN?

    0
    0

  • xyz pe 21 Feb 2013, 17:46
    en

    99% DIN "CANTARETII" MIORITICI NU AU VOCE, DECI....A CUI E VINA? A BIZONILOR DE NOI, CARE II CUMPARAM, II ASCULTA, SUNTEM LESINATI DUPA TOATE GUNOAIELE "IN TREND". ADEVARATII ARTISTI S-AU RETRAS DE MULT, AU PLECAT DINTRE NOI, AU PLECAT DIN ROMANIA, UNII CANTA PE STRAZ PENTRU BANI, PE ALTII NU-I STIE NIMENI, IAR ALTII, EFECTIV, NU VOR SA SE COMPROMITA. SA NU CREDETI CA DACA ESTI BARBAT, AUTOMAT TI SE VOR DESCHIDE USILE SI GATA.... NU, VEI SUPORTA ACELASI TRATAMENT CA SI FEMEILE, STITI LA CE MA REFER.

    1
    0

  • ani pe 20 Feb 2013, 15:47
    inna

    Din pacate a incasat o suma frumusica...daca intr-adevar regreta, ar fi de bun simt sa doneze banii unui orfelinat, de exemplu. Asta poate i-ar scuza prestatia.Ar fi credibila.

    1
    0

  • otilia pe 20 Feb 2013, 13:41
    inna

    http://www.youtube.com/watch?v=nTfq2wUmh8E cui nu-i place sa n-o asculte si sa nu mai comenteze...cum va ignora ea pe voi,cei care o criticati asa sa o ignorati si voi pe ea .

    0
    2

  • just me.. pe 20 Feb 2013, 12:43
    live

    eu cred ca 50% din "superstarurile Romaniei" nu au voce!

    7
    0

  • eu pe 19 Feb 2013, 23:03
    vedetute

    M-am saturat sa aprind televizorul, calculatorul si sa aud de "cantaretii" Romaniei.Ina....cine ii fata asta care e mare cantareata si falseaza ingrozitor.Sunt o multime de vedetute deastea care nu au cu ce sa apara in fata lumii si totusi sunt promovate.oare cine este de vina?cred ca noi, cei care le ascultam piesele si le facem sa se simta importante.ar trebui sa fim mult mai pretentiosi cand vine vorba de talent si de ceea ce vrem sa auzim in fiecare zi. P.S. nu sunt invidioasa pe nimeni pentru ca nu am pe ca sa fiu, fiindca nu au NICIUN TALENT......Ina sa iti fie rusine,pentru un artist atat de promovat este ingrozitor sa falsezi in asa fel.nu ai nici o scuza.cand nu esti pregatit sa sustii un concert nu o faci pentru ca este afectata imaginea ta....asta daca ai una

    4
    0

  • ani pe 19 Feb 2013, 11:09
    Mandinga

    Cei din trupa fac treaba excelenta...asocierea cu actuala Elena nu mi se pare prea inspirata...cred ca puteau gasi pe cineva mai talentat. Nu inteleg de ce se pune atata pret pe imagine, de ce sunt ignorati cei talentati, dar lipsiti de aspectul acesta de "bomba"..De la Mandinga nu ma asteptam, cu tot respectul. Felicitari oricum pentru restrictiile impuse de designer, in ce o priveste, avea mare nevoie! Baietii au un stil vestimentar super!

    4
    0

  • ani pe 19 Feb 2013, 11:00
    inna

    ma refeream la Inna

    2
    1

  • ani pe 19 Feb 2013, 10:58
    wake up!

    As vrea sa transmit celor ce o promoveaza din greu, si le iese de minune, ca ar fi cazul sa aleaga pe altcineva...pacat de atata efort din umbra, pe bune. In tot acest timp o voce buna ar fi putut ajunge departe...de multe ori m-am intrebat cum ar suna piesele ei interpretate de Nicola, de exemplu.

    3
    1

  • irina80 pe 19 Feb 2013, 09:27
    inna

    Cred,ca doamna Monica Iagar are mare dreptate opriti-o pe Inna ,este jignitor fata de persoanele care ii asculta melodiile sa se prezinte in halul acesta la un eveniment(in cazul acesta la olimpiada)unde sportivi implicati in acest eveniment au munci di greu si au sacrificat multe pentru performanta.

    8
    2

  • ionelala pe 19 Feb 2013, 09:01
    ....

    Cred ca trebuia o lista mai lunga.... nici Nicoleta Luciu nu are voce si nu numai..

    11
    2

  • liz pe 19 Feb 2013, 08:10
    Votez !

    Dupa parerea mea Ana Lesco nu are voce!

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod