România mondenă: 5 părinţi de vedete care şi-au făcut copiii de râs

De cele mai multe ori, copiii sunt cei care, prin faptele lor, îşi fac părinţii de râs. Iar după ce fac o boacănă, odraslele ştiu că urmează o pedeapsă. Însă, cum stau lucrurile atunci când se inversează rolurile, iar părinţii sunt cei care o comit? Urmează o ceartă zdravănă, iar dacă copiii sunt vedete... atunci ruşinea este şi mai mare.

1 din 6

Mama Elenei de la Mandinga: "Fata mea nu se tăvăleşte în cearşafuri cu nimeni!"

Zilele acestea, Elena de la Mandinga a fost în centrul atenţiei. S-a scris mult despre ea şi despre Eurovision, despre viaţa profesională, dar şi despre cea personală. Însă, dintre toate materialele apărute în presă cel în care mama artistei a făcut declaraţii despre viaţa amoroasă a fiicei sale a fost, de departe, cel mai savuros. Constantina Ionescu a declarat reporterilor Click: "Toată lumea spune de fata mea că are iubit. Da, are un prieten, Marian, şi se înţeleg foarte bine, dar nu e şi iubitul ei. Iubit înseamnă altceva, adică să te gândeşti la măritat sau să te tăvăleşti prin cearşafuri. Or, fata mea nu face aşa ceva!". După o astfel de declaraţie, Elena s-a supărat foarte tare pe mama ei şi s-a certat cu aceasta, prin telefon, chiar înainte de marea finală de la Eurovision.
29 Mai 2012
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catalina pe 1 Iun 2012, 18:05
    elena...

    Nu este bine ca mama ei i-a dat detalii despre viata ei personala,nu avea nici un scop si nici o legatura cu ceea ce facea ea la eurovision.in al doilea rand,de unde stie mama ei ca este virgina,are 24 de ani este de-o seama cu mine..eu am si copil la anii astia...sa se duca o data prejudecatile astea de comunisti!

    1
    1

  • catalina pe 1 Iun 2012, 18:04
    elena...

    Nu este bine ca mama ei i-a dat detalii despre viata ei personala,nu avea nici un scop si nici o legatura cu ceea ce facea ea la eurovision.in al doilea rand,de unde stie mama ei ca este virgina,are 24 de ani este de-o seama cu mine..eu am si copil la anii astia...sa se duca o data prejudecatile astea de comunisti!

    2
    0

  • Ana pe 30 Mai 2012, 15:48
    @Lora, Cristina, Yoana

    Nu e nicio rusine sa fii virgina, este un lucru care te priveste doar pe tine, este o alegere personala! ...dar sa vina mama ta sa spuna asa ceva in gura mare si sa se scrie in toate ziarele ... si ce a obtinut maica-sa cu declaratiile astea? Barfa si iar barfa, nimic pozitiv... si in plus, fiecare asteapta suport neconditionat de la parintii lui. La fel si Columbeanca si Zavoranca... si asta a vrut si Madalina Manole de la parintii ei cand traia; dar daca parintii au grija sa te afunde mai mult - uite ce se poate intampla.

    3
    1

  • Lora pe 29 Mai 2012, 21:09
    mda...

    Nici mie nu mi se pare o rusine sa-ti pastrezi puritatea pana la o varsta ca asta e ceva normal pana la urma sa alegi pe cel mai bun cui i te vei darui pentru ca se spune ca prima data n-o vei uita niciodata. Si eu am 21 de ani si pana la ora actuala n-am avut nici o relatie serioasa si deci nu am simtit nevoia sa ma arunc in bratele primului venit. n

    5
    1

  • cristina pe 29 Mai 2012, 19:30
    nu e o rusie sa fii virgina

    am 22 de ani si ma amndresc pentru ca nu am schimbat cearsafurile golanilor..pentru ca toti baietii sunt niste animale de prada..ma bucur foarte mult pentru ea ...aduce mandrie femeii...Felicitari Elena!!

    5
    1

  • Yoana pe 29 Mai 2012, 13:52
    E o rusine sa fii virgina?

    Traim intr-o societate mechina,populata de cocalari si pitipoance care se daruiesc numai de dragul notorietatii.Nu e o rusine demetelor ca o fata sa fie virgina,ba chiar e ceva foarte rar in ziua de azi,intr-o lume a panaramelor care se vand ca niste obiecte. Felicitari Elenei pentru faptul ca e o virgina frumoasa,cu o voce superba si care a avut o prestatia deosebita la Eurovizion. Pentru celelalte non-valori "vedete" nu aveti decat sa va laudati in continuare ca v-ati tras-o. Tot un zero barat ramaneti !

    8
    0

  • simika pe 29 Mai 2012, 12:21
    mda

    moni e suparata pe toata lumea si e f plina de ea, asa de plina incat a dat-o intr-o rautate crunta, zavoranca e o femeie fff perversa, parinti madalinei exagereaza, poate madalina chiar nu a lasat vreodata impresia sotului ei ca are depresii, asa ca de unde sa stie acesta ca trebuia dusa la un psiholog... ma rog...noi vedem lucrurile asa din exterior, dar numai Dumnezeu stie ce se petrece de fapt cu aceste personaje...poate e doar un marketing, mai stii?

    4
    1

  • cici pe 29 Mai 2012, 07:28
    zavoranca

    zavoranca diavolita e o panarama. acum ca a ramas fara pepe si fiindca nu si-a gasit alt sponzor prea repede, normal ca s-a intors la banii mamei. o panarama

    9
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod