România mondenă: 5 momente de cumpănă din viaţa lui Teo Trandafir

Teo Trandafir şi soţul ei, Constantin Iosef, s-au despărţit pe 8 decembrie, însă până ieri nu apăruse în presă nicio informaţie despre acest lucru.
Reporterii de la „WOWbiz“ au aflat că Teo şi Constantin nu mai locuiesc împreună, iar apoi toate tabloidele au preluat subiectul. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu şase luni, iar relaţia lor părea perfectă. „Mi-aş dori ca orice mireasă să fie la fel de îndrăgostită ca şi mine“, spunea Teo, în luna iunie a acestui an.

În ciuda faptului că Teo Trandafir şi Constantin Iosef afirmau că se înţeleg perfect, relaţia lor s-a destrămat, iar până la urmă soţul vedetei a făcut lumină în acest caz. „Da, ne-am despărţit din 8 decembrie. Acesta este adevărul. Nu cred că mai există şanse de împăcare. Pentru mine nu mai este cale de întoarcere“, a spus Constantin Iosef, pentru Cancan.

A fost grav bolnavă

Acesta nu este singurul moment de cumpănă din viaţa îndrăgitei vedete de televiziune, Teo Trandafir trecând de mai multe ori prin grele încercări.
În urmă cu aproape doi ani, ea şi-a revenit miraculos în urma unei intervenţii chirurgicale în timpul căreia i-au fost înlăturate părţi necrozate ale pancreasului. „Teo a slăbit vreo 30 de kilograme prin sport mai mult. Totuşi eu cred că a slăbit foarte mult, prea mult pentru ea. A ţinut şi regim, iar probabil asta i-a afectat pancreasul. Cred că se supără pe mine că dau detalii despre starea ei“, spunea Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir, pe vremea când fata lui era bolnavă.

S-a certat cu tatăl ei

Această declaraţie, dar şi multe altele pe care tatăl lui Teo Trandafir le-a făcut în perioada în care Teo a avut grave probleme de sănătate, au dus la o ruptură definitivă între vedetă şi Ion Uţă.
„M-a durut în sufletul meu şi în toate dimensiunile mele de copil că nu a venit la Viena, dar că era mereu la televizor. Faptul că părintele meu mi-a făcut asta, m-a durut“, a spus Teo, după ce şi-a revenit.

Pentru a-i arăta că nu mai este nicio cale de împăcare, Teo nu şi-a chemat tatăl nici la nuntă. „Nu am fost la nuntă că nu m-a chemat nimeni. Dacă m-aş fi dus la nuntă, cu siguranţă m-ar fi dat afară. Mi-a spus că a pus punct cu mine şi că nu mai fac parte din familia ei“, a declarat doctorul Ion Uţă.

S-a certat cu Şerban Huidu

Buni prieteni de mai mulţi ani, Şerban Huidu şi Teo Trandafir au ajuns duşmani, atunci când Teo a decis să părăsească postul Prima TV.
„Ce m-a durut cel mai tare au fost vorbele lui Teo când a plecat de la Prima: «mi-a tras-o Huidu de nu m-am văzut!» Dragă Teo, mi-aş dori şi eu un prieten care să «mi-o tragă» dimineaţa, la prânz şi seara şi după 10 luni să încasez 4 milioane de euro“, scria Huidu, pe blogul personal.

Replica lui Teo nu a întârziat să apară. „Nu ştiu ce urmăreşte Şerban Huidu. Sunt complet şocată. Credeam că-l cunosc, ne-am ajutat de-a lungul vremurilor, nu ne ştiam de ieri. Ceea ce face el azi mi se pare nedrept şi de mirarea lumii. O nouă lecţie pentru mine: Mircea Badea se pricepe la oameni“, a spus vedeta.

Cariera i-a luat-o la vale

Atacul lui Huidu asupra lui Teo venise într-o perioadă nu foarte bună pentru vedeta de televiziune.
Ea a rupt contractul cu trustul Media Pro şi trecuse pe la Romantica şi Prima, însă nu a mai avut succesul de altădată. Din această cauză, ea intrase într-un con de umbră. Acum, ea face parte din echipa „Pariu cu viaţa“ şi se pare că are din nou o carieră la care mulţi doar visează.
18 Decembrie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fm pe 10 Ian 2013, 11:38
    @angelin

    "Balena asta" este o persoana posesoare de creier de vreo suta de ori mai dezvoltat si mai mobilat decat ai putea avea tu vreodata. Titlul de manelista e absurd, dadea publicului ceea ce publicul dorea, daca manelele si manelistii se cereau, asta dadea, ce-i asa de greu de inteles? Daca iti oferea muzica de camera, te mai uitai la emisiune, "cultule"? Nici macar umorul ei formidabil nu l-ai putea avea vreodata, ca si asta presupune inteligenta, dar...ce stii tu, vai, e balena, atata vezi, atata poti!

    6
    1

  • angelin pe 18 Dec 2012, 18:40
    fleacuri de 2 bani

    si ce daca s-au despartit?cine-i balena asta manelista de-o ridicati in slavi? voi nu vedeti ce sotie frumoasa a avut ,,bulbucosul''asta si de ce s-a cuplat cu grasana?

    3
    7

  • Elena pe 18 Dec 2012, 12:47
    Nu, nu se poate!

    Nu vreau sa cred ca este adevarat! Cum e posibil, Doamne, asa ceva? Nu ziceau ei, amandoi, ca sunt super " jumatati astrale " ! Teo,. ce se intampla, mama! Sa dea Domnul sa fie o gluma! Doamne, ajuta-i!

    4
    1

  • elena pe 18 Dec 2012, 11:01
    CE-I CU ATATA PUBLICITATE??????Urasc Pantene,Nivea ,Oil of.... SI RESTUL!

    Nu pot sa citesc un articol ca 10 reclame imi sar in fata.Oare ce-i care le pun nu-si dau seama ca au exact EFECTUL OPUS?

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod