România mondenă: 5 mame sexy care fac furori pe plajă anul acesta. Cine arată mai bine?

Cum vara şi-a intrat deja în drepturi şi litoralul a fost ocolit de vremea rea care s-a mai abătut peste unele oraşe ale ţării, vedetele au ales să se relaxeze weekend de weekend la malul mării.

Că este vorba despre celebrităţile mai tinere sau mai în vârstă, ele nu s-au ferit de razele soarelui şi au acceptat să-şi arate formele pentru toţi curioşii prezenţi la mare. Mai mult de atât, chiar şi vedetele care au copii au ales să evadeze din aglomeraţia care este în oraşe şi au plecat pe litoralul românesc sau în alte zone din Europa.
1 din 6

Corina şi-a arătat fundul pe Facebook

Începutul lunii iulie a prins-o pe cântăreaţa Corina Bud la malul mării. Artista a postat pe Facebook mai multe imagini de la mare, iar într-una dintre ele prietenii virtuali i-au putut vedea fundul fără pic de celulită.
10 Iulie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Carmen pe 11 Iul 2013, 10:40
    Antonia

    Alaturi de Antonia in acea poza nu este o fana, ci Oana Tache ;)

    1
    1

  • Mangoles pe 10 Iul 2013, 05:37
    Nice ass

    Curuletu pe care il are Corinuta e apetisant, desi costumul pare a ii estompa din frumosete. Da impresia ca e usor lasat, datorita, poate si pozitiei in care facut poaza. Unu ne lucrata foarte mult care sa para cand mai naturala. La Raduleasca, am remarcat ca poza are coloritul pozelor care se faceau prin anii 80 la mare, cand vedea ala si te ademenea cu colorata maine-i gata. Cam alea sunt culorile, de Smena, gen. Chiar si incadratura semana cu ce pe care o faceau in acea perioada fotografii amatori.

    4
    1

  • Elvis Tobbogan pe 10 Iul 2013, 01:57
    Pentru totdeauna

    Chiar si cu implanurile pe care le ai, si unora nu le place. Mihaela, TE IUBESC!!! Lasa-l pe pustiu' Otzi sa se regaseasca, si vino cu mine

    2
    4

  • Observator pe 10 Iul 2013, 01:49
    Sexy si cu vergeturi?

    Daca va uitati putin mai bine la sanul stang al Vicai puteti constata niste vergeturi (?). Nu cred ca as fi vedea-o chiar asa sexy, doar daca ar fi nevasta-mea

    1
    2

  • elice pe 10 Iul 2013, 00:52
    silicon

    Are silicon peste tot Mihaela Radulescu. Si "sus" dar si "jos" ! Poseda operatii multiple datand si din 2000-2001, deci de la 30 de ani. Faci sacrificii ca sa fii vedeta. Ea o stie mai bine

    5
    1

  • Kim pe 9 Iul 2013, 22:45
    Ce este prea mult, strica!

    Nu contesta nimeni calitatile lor fizice, dar cred ca prea multa reclama si influenta media exista in general. Nu mai se bazeaza nimic pe adevaratul talent sau sa fie promovade adevaratele valori. Deschizi o pagina de net sau o revista, numai funduri sani si picioare. Ne mai miram de cata superficialitate exista in fiecare dintre noi si cum ne educam viitoarea generatie.

    6
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod