România mondenă. 5 ipostaze scandaloase ale Mihaelei Rădulescu

Într-un permanent conflict cu cei care îndrăznesc să-i amintească faptul că a trecut de prima tinereţe, Mihaela Rădulescu ar face orice să demonstreze că arată bine şi că se simte excelent în pielea ei.
 
Dar de multe ori "diva de la Monaco" ajunge în ipostaze penibile, fotografiile postate de ea pe reţelele de socializare fiind tot mai indecente şi nepotrivite unei doamne cu pretenţii. 

Iată câteva dintre cele mai penibile imagini pe care le-a publicat jurata de la "Românii au talent":
1 din 6

Pe post de masă

Cea mai recentă "realizare" a vedetei este o fotografie în care stă aplecată, pe post de masă pentru iubitul său, paraşutistul Felix Baumgartner. Poziţia indecentă face ca fundul divei să fie în prim-plan, iar pantalonii strimţi şi cu talie joasă îi lasă chiloţii tanga la vedere. Deşi zâmbeşte, pe chipul iubitului său se citeşte totuşi o urmă de stânjeneală.

18 August 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mimi pe 19 Aug 2015, 16:22
    daca

    Daca a ajuns doar pe post de masa tip camping ii cam scade ratingul :D

    1
    0

  • John pe 19 Aug 2015, 00:43
    MIHAELA, LASĂ LUMEA SĂ VORBEASCA. DACĂ POŢI! DĂI-NAINTE FĂRĂ FRICĂ, CĂ, DACĂ AJUNGI ÎN CARJE O SA-ŢI PARĂ RĂU CĂ N-AI ÎNCERCAT CEVA ANUME.

    GURA LUMII, NICI PĂMANTUL N-O ASTUPĂ.

    0
    1

  • Carici Poponici pe 18 Aug 2015, 13:46
    cine e asta?

    Cine e Raduleasca?NIMENI!

    5
    1

  • Arici Pogonici pe 18 Aug 2015, 02:01
    Pe post de masa...?

    .. poate pe post de capra... oh, apropos... mai tineti minte jocul "lapte gros" jucat de baieti in practica agricola, inainte de anii 90? Erau doua echipe, de 5-6 fiecare, uneori chiar mai multi, si unul pe post de "stalp". Una dintre echipe forma un rand, cu fiecare cu capul intre picioarele celui din fata, iar primul avea capul in mainile "stalpului'. Cei din a doua echipa executa sarituri cu aterizare pe cei din echipa care tinea. In cazul in care cel care sarea cadea de pe rand, echipa lui era penalizata. In cazul in care lantul echipei care tinea nu se rupea, echipa primea un bonus. Cu cat mai multe sarituri cu at mai putine puncte pentru echipa care sarea. "Stalpul" era si arbitru, care tinea scorul si vedea daca cei care au sarit au atins cumva solul cu piciorul. Tot "stalpul" spunea cand se sarea, si cand se termina runda. Uuh...ce vremuri glorioase ale epocii de aur... Multi dintre parlamentarii de astazi erau la scoli profesionale sau lacatusi si muncitori necalificati.

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod