România mondenă. 5 fotografii controversate ale vedetelor. Cine a şocat opinia publică?

Andreea Bănică a postat o imagine pe Facebook care a atras dezaprobarea fanilor. Cântăreaţa s-a pozat în costum de baie, în ipostaze sexy, împreună cu fiica sa în vârstă de şase ani. Mihaela Rădulescu, în schimb, şi-a pozat fundul şi l-a postat de reţelele de socializare, pentru a demonstra că încă mai arată bine, deşi a împlinit la începutul acestei luni 46 de ani. Descoperă şi alte vedete care au postat imagini controversate:
1 din 6

Andreea Bănică

Andreea Bănică este în permanent conflict cu fanii săi de pe reţelele de socializare. Vedeta postează des fotografii pe care prietenii săi de pe Facebook le consideră nepotrivite. Cântăreaţa a fost criticată recent pentru că a postat câteva imagini în care apare în costum de baie, pozând sexy alături de fiica în vârstă de numai şase ani. Fanii Andreei se arată îngrijoraţi de faptul că imaginile o înfăţişează pe cea mică în posturi nepotrivite pentru un copil. Fetiţa poartă numai un slip şi pozează alături de mama sa.
14 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 14 Aug 2015, 19:53
    gramatica noastra cea de toate zilele

    SLIP, slipuri, s. n. 1. Chiloți de baie foarte scurți. .....etc restul cauta-l pe DEX ! Poate inveti prin descoperire !!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod