România mondenă: 5 femei celebre care au cucerit bărbaţi însuraţi

Majoritatea vedetelor feminine din România par a-şi relansa cariera după acelaşi tipar: îşi aleg un bărbat celebru şi însurat, îl despart pe acesta de nevastă, iar apoi trăiesc fericiţi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
1 din 6

Lavinia i-a distrus căsnicia Andreei Marin

Ştefan Bănică a divorţat de Andreea Marin la începutul acestui an, iar luna aceasta a afirmat că are o relaţie cu Lavinia Pârva. Această nouă idilă a cântăreţului nu ar fi fost atât de discutată de presă dacă, în anul 2011, Lavinia nu era surprinsă de paparazzii în timp ce ieşea din scara unui bloc unde Ştefan Bănică are un apartament.

Acum, toată lumea a pus cap la cap tot ce s-a întâmplat între anii 2011 şi 2013 în cuplul Marin-Bănică, iar concluzia a fost una singură: Lavinia a avut grijă să-i distrugă căsnicia Andreei Marin.
20 Septembrie 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marcel pe 22 Sep 2013, 11:56
    femeile

    Din toate timpurile si astazi pentru cine este intreg la minte curvele nu pot fi celebre si nu stiu cum se face ca la mintea unor jurnalisti acestea au devenit celebre.Adevaratele celebritati ajung foarte rar la tv si in presa pentruca valoarea jurnalistica este submediocra In general viata noastra de dupa 89 pana astazi se datoreaza in special presei pentruca aceasta este aservita unor golani si nu se lupta pentru corectia societatii si a moravurilor ei.

    4
    1

  • marcel pe 22 Sep 2013, 11:47
    femeile

    aceste animale de pe langa casa omului au devenit gunoiul societatii prin conceptia lor de viata zis moderna.Aceste finite considera ca a-ti da cu dansa intr-nsa cat esti tanara e vr-un castig dimpotriva este o pierdere majora a valorii lor.Dpmdv acestea astazi au devenit doar marfa sexuala.Barbatii care pun botul si se casatoresc sa stie si sa bage bine mintea in cap ca se vor casatori cu niste curve care tot timpul vor fi comparati cu predecesorii patului,;sentimente? dela cine.

    0
    0

  • tania pe 22 Sep 2013, 10:11
    parere

    Mare pacat sa distrugi o casnicie......Ai avea scuze doar in cazul unei dragoste imense si adevarate.Se mai intampla si sunt extrem de rare.Restul cazurilor sunt prostii,inconstienta,lipsa de respect si dragoste,Rau este ca in unele cazuri raman sechele.copii.

    1
    0

  • cuceru pe 21 Sep 2013, 12:49
    andrea marin, ipocrita!

    F bine a facut! Ca si andreea marin I-a despartit pe banica de "fosta" si baietelul lor!

    3
    0

  • Ani pe 20 Sep 2013, 12:29
    toate si toti

    Pana la urma, nu numai "ele" au fost partase la distrugerea mariajului, ci si barbatii insurati. Nu le-a pus nimeni pistolul la tampla incat sa se simta "nevoiti" sa calce stramb. Sunt in aceeasi masura vinovati si amantele,cat si ei, cei care au uitat de familie,responsabilitati si dragoste pentru familia lor. Oricum, fiecare va primi ceea ce merita in viata asta.

    14
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod