România mondenă: 5 cupluri pe muchie de cuţit. Vedete care stau să se despartă

Dragostea durează trei ani, potrivit cercetătorilor. Iar în cazul unor vedete, acest lucru este adevărat. Unele cupluri încearcă din răsputeri să demonstreze că încă se mai iubesc, dar infidelităţile şi certurile tot mai dese ne fac să ne întrebăm: oare cât mai rezistă împreună?
1 din 6

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil se ignoră la evenimente

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil formează un cuplu de mai bine de patru ani. Şi, dacă la începuturile relaţiei cei doi erau de nedespărţit, acum lucrurile s-au mai schimbat. Zilele trecute, Mihaela a fost gazda unui eveniment monden. De la petrecere nu a lipsit nici Dani Oţil, dar acesta nu a stat prea aproape de iubita lui. Ba mai mult, presa mondenă scrie că cei doi s-au ignorat total. Acest eveniment vine după ce, în urmă cu ceva timp, Răduleasca declara: "Nu ştiu să numesc un bărbat din viaţa mea care nu m-a înşelat". În aceste condiţii, toată lumea se întreabă dacă cei doi mai formează un cuplu.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lilith pe 2 Iul 2012, 09:19
    hmm

    Exista si exceptii,dar de multe ori cand diferenta de varsta dintre parteneri este considerabila,este aproape imposibil ca lumea sa nu insinueze cum ca la mijloc ar exista si un alt tip de interes,mai ales material in cele mai multe dintre cazuri.

    5
    0

  • Irina pe 29 Iun 2012, 13:52
    cuplu

    Da! cuunosc cuplu ce s-a casatorit cat ea a avea 40 si el 25 ...si au ajuns [ana la batranete...Ea a murit luna trecuta la 85 de ani! El a plans ca un copil! Ce va cramponati atat de varsta?

    17
    1

  • despre pe 29 Iun 2012, 10:29
    pepe si Pastrama

    un cuplu format rapid, fortat de evenimentul aparut in urma unei relatii prea putin gandite

    8
    1

  • despre pe 29 Iun 2012, 10:22
    Andreea si Stefan Banica

    Sincer nu am auzit niciodata ca ei doi sa se fi certat vreodata. In schimb presa s-a dat de multe ori peste cap pentru a se intampla asta.Nu le-a reusit inca. Dar un raspuns,o replica din partea lor consider ca de cele mai multe ori a fost ceva necesar.

    5
    6

  • despre pe 29 Iun 2012, 10:00
    raduleasca si dani

    Ce cuplu stabil poate forma o femeie de 44 de ani si un baiat de 32 de ani? / A fost o aventura si a durat pentru ca femeia e inconjurata de un mediu ambiant foarte tentant.Daca Raduleasca ar fi lucrat la CEC ,de exemplu sau ar fi vandut cartofi in piata cu siguranta nimeni nu ar fi remercat-o.Si asta nu din cauza job-ului.Ci pur si simplu pentru ca nu are nimic deosebit (din contra)

    9
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod