România mondenă: 5 bărbaţi celebri care şi-au făcut implant de păr

Implantul de păr în rândul bărbaţilor a devenit la fel de dorit ca silicoanele în rândul femeilor, numeroşi masculi alegând să se înfrumuseţeze astfel. Unul dintre aceştia este şi Cătălin Măruţă, care a apelat la specialişti pentru a-şi îmbogăţi podoaba capilară şi acum se află în perioada de recuperare după intervenţia chirurgicală suferită în Turcia. Nu este însă singurul bărbat celebru care, complexat de zonele scalpului afectate de chelie, au decis să-şi facă un implant de păr.
1 din 6

Cătălin Măruţă

Vedeta PRO TV şi-a făcut implant de păr imediat după nunta lui Pepe cu Raluca. Sfătuit de medici să evite expunerea la soare, soţul Andrei a apărut în fotografiile de vacanţă numai cu capul acoperit de şepci şi pălării de soare, menite să-i protejeze scalpul.

Potrivit unor surse de la clinica turcească ASMED, locul unde prezentatorul a suferit intervenţia, citate de WOWbiz.ro, medicul care l-a operat de Măruţă este dr. Koray Erdogan, un specialist celebru pe care vedeta l-a cunoscut prin intermediul fostului membru Akcent Sorin Brotnei. Intervenţia la care a fost supus prezentatorul a durat două zile, fiind efectuată în reprize de 8-9 ore pe zi. Andra, soţia lui, a fost alături de Cătălin, asistând chiar şi la operaţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod