România mondenă: 5 bărbaţi celebri care iubesc bărbaţii. Află cum au recunoscut!

Comunitatea gay din România afirmă, din ce în ce mai des, că are nevoie de ajutorul vedetelor pentru a fi susţinută, aşa cum se întâmplă şi în alte ţări din lume. Însă, în ţara noastră, dacă recunoşti că iubeşti o persoană de acelaşi sex cu tine, rişti să fii pus la zid şi executat. Cu toate acestea, există câteva persoane publice care au avut curaj şi au spus că sunt homosexuali.
1 din 6

Leonard Miron s-a logodit cu un spaniol

Fostul prezentator TV trăieşte, de peste 10 ani, o frumoasă poveste de dragoste cu Miguel, un bărbat de origine spaniolă.

Cu toate că existau mai multe zvonuri că Leonard Miron ar fi homosexual, presa nu a putut confirma acest lucru. Însă, ziariştii de la „Click“ au intrat zilele trecute în posesia unor poze care demonstrează înclinaţiile homosexuale ale fostei vedete TVR.

Cei doi trăiesc în oraşul Reading, din Anglia, şi nu ascund faptul că sunt homosexuali.
18 Octombrie 2012
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zeno pe 19 Aug 2016, 15:03
    aiurea

    Absolut toti homosexualii si lezbienele ajung in iadul vesnic.Ciudat este ca au parte de 2 iaduri cel de aici si cel de dincolo pentru ca trupul dupa moarte e nestricaciuos .Placerilor din viata asta indiferent ca au gena sau este dorinta lor le este fatal.Preotul care legifereaza asa ceva ajung mult mai rau ca si gaii cad sub ei.Sunt 9 trepte ale iadului.La nivelul 6 este gheena de care fug si dracii si le este teama.In secolul 12-14 sunt picturi in manustrisele vremii ascunse bine de tot cand umbra de fapt haleste si intunericul cat si lumina.

    0
    0

  • Florin pe 17 Mar 2015, 21:20
    Homosexualitatea nu e o boala.

    Va spun de la inceput ca nu sunt gay: sunt casatorit si am copii. Am citit parerile inserate. Culmea metodicii: sa inveti pe altii ceea ce nu sti! Sa participi la o dezbatere cand nu ai cele mai elementare cunostinte despre problema pusa in discutie, reprezinta o infatuare, sa nu zic prostie. Unele din comentarii sunt corecte, altele nu. Si-mi permit sa spun asta pe baza cercetarilor stiintifice si a hotararii Congresului mondial al psihatrilor din 1980. Nu al bisericii ortodoxe care condamna inclusiv masturbarea. Masturbare ce este recomandata de specialistii in sexologie. In primul rand homosexualitatea nu e boala. In al doilea rand nu e dupa vointa celui in cauza. Homosexualul se naste cu asemenea inclinatii, datorate unor defectiuni care se produc le gena ce asigura sexul individului in perioada de formare a zigotului si o scurta perioada dupa (in primele saptamani de graviditate). Se presupune ca 40% din persoane au inclinatii homosexuale, dar homosexuali sunt 4-6%, apoi mai sunt cateva procente de bisexuali, ceilalti pana la 40% sunt cei care au asemene inclinatii, dar nu le pun in practica. Considerati ca cei 40% se intind pe o jumatate de cerc, la zero grade se gasesc heterosexualii, la 90 de grade bisexualii echolibratii, la 180 homosexualii (gay si lessbiene) convinsi. Unde se greseste cand se afirma ca homosexualitatea depinde de persoana? La bisexuali. Sunt unii, aflati in rimele 15-20 grade ale semicercului, care se rezuma la admirarea persoanelor frumoase din sexul lor, dar daca conditiile sunt de asa fel incat sa duca la relatii homosexuale, o s-o faca. Homosexualii simt acelasi lucru fata de sexul opus pe care il simt heterosexualii pentru persoanele de acelasi sex, atunci cand e vorba de relatii intime. Eu consider ca este adevarat ca homosexualitatea e o anomalie, dar nu e boala (e parerea mea personala). Asa cum sunt stangacii, cum sunt cei care au heterocromie, sau anosmíe.

    2
    1

  • Cari pe 7 Apr 2014, 19:00
    Suntem inca un popor primitiv

    Da si o spun cu tarie..ne lasam manipulati de religie,de televiziune,etc, si judecam fara sa gandim. Nu inteleg cu ce ne greseste un om doar pt faptul ca are alta orientare decat noi?Dar asa ne place noua sa ne comportam ca niste calai,si nu sa vedem omul din spate indiferent de culoare,varsta,sex,orientare sexuala.Sunt atatia oameni heterosexuali care merita dispretul nostru,de ce tb sa fie mai presus,doar pt ca ei sunt "normali"?

    6
    2

  • mihai pe 10 Nov 2013, 21:52
    despre gay

    nu vad nimic rau sa fi gay mi se pare ceva normal

    15
    4

  • dasdf pe 24 Aug 2013, 19:14
    gay nu esti din nastere

    Oamenii gay nu se nasc gay e o alegere pe care o fac.

    6
    21

  • dfh pe 27 Dec 2012, 00:43
    gay esti din nastere

    of, cand s-o spune oare adevarul precum ca gayii asa se nasc. aici e problema.ei saracii nu vor asta, dar n-au de ales. se nasc cu acest blestem pe capul lor.

    15
    12

  • unom pe 21 Oct 2012, 02:23
    oamenii....

    Probabil ca lumea nu intelege. Asa cum multi barbati se nasc cu atractie catre femei, tot asa se nasc si cei cu atractie catre barbati. NU ESTE ALEGEREA LOR. @Maria...daca tu inca mai crezi in coasta lu' Adam, te compatimesc. Oamenii ca tine tin omenirea pe loc, dar din pacate marea masa de oameni e ca tine, tinuta in frau cu povesti de genul ala....

    26
    4

  • Maria pe 20 Oct 2012, 10:08
    Doamne fereste

    Oameni buni, indivizi astia sunt bolnavi psihic trebuie ajutati sa se trateze nu incurajati ! Dumnezeu a lasat barbat si femeie, ca doar a creat femeia din coasta lui Adam. Ne miram de ce sunt boli incurabile pe pamant ? din cauza pacatelor strigtoare la cer! Celebri sau nu sunt vai mama lor!

    9
    33

  • Simona Amalia pe 19 Oct 2012, 11:42
    Gay...si ?!>>>>.

    Dintre toti acesti barbati prezentati si cunoscuti (mai sunt si multi altii care nu vor sa recunoasca dar despre care se zvoneste...) cel mai frumos si finut imi pare Leonard care are figura de femeie Imi place figura lui si din ce a aratat sa se vada, are un caracter foarte frumos Si-a ales si un partener destul de dragut Se potrivesc si nu-i condamn Sa le fie de bine !

    19
    6

  • Florina pe 19 Oct 2012, 11:33
    Ei si ?!...

    Si chiar daca este, care-i problema noastra sau cu ce ne afecteaza pe noi orientarea lui atata timp cat in societate se comporta ca un om normal,nu este violent si nici contagios Preferam sa ne imprietenim cu puscariasi si fugim de Gay precum fugim de cei bolnavi de syda...Probabil ca astfel de oameni au existat din toate timpurile istorice dar nu s-a mediatizat aspectul Personal, nu ma deranjeaza cu nimic

    21
    3

  • APVIO pe 19 Oct 2012, 09:33
    HOMO

    Saracii de ei! Ii compatimesc!Cred cu tarie ca sint bolnavi ! Ar trebui sa se gindeasca ce ar face daca ei ar avea astfel de copii!

    5
    22

  • gianina pe 18 Oct 2012, 20:22
    moda sau boala

    nu stiu daca sunt bolnavi sau e o moda asta ,dar eu nu o sa ii accept niciodata respect talentul lui leonard miron ca om de televiziune ,dar in privinta orientarii sexuale....sa se tina de ei si de capul lor, dar copiii nostri nu au nevoie de asa modele in viata lor

    4
    22

  • Liliana pe 18 Oct 2012, 13:28
    sophie raspuns

    La ce te referi, la pedofilie sau la homosexualitate? Daca nu e o optiune pesonala pedofilia, sa mearga sa se trateze. In viatza asta si in lumea asta poti fi ce vrei atata timp cat nu faci rau la nimeni.In momentul in care faci rau vei fi pedepsit.Pedofilia se pedepseste prin lege !!

    4
    4

  • mira86 pe 18 Oct 2012, 11:38
    Pedofil

    Doru Iuga nu e gay , e un mare PEDOFIL! I-as tortura zi si noapte pe indivizii de teapa lui.

    22
    2

  • sophie pe 18 Oct 2012, 11:33
    hm

    Nu este o optiune personala, asta nu s-a inteles niciodata

    18
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod