România mondenă. 4 vedete care au avut conflicte cu părinţii. Cum au reacţionat?

10 Decembrie 2014
În faţa micului ecran, toate vedetele încearcă să pară cât mai fericite, însă în spatele feţelor zâmbitoare se ascund, de multe ori, unele drame. În lumea mondenă din România există câteva celebrităţi care au sau au avut conflicte cu părinţii, iar aceste lucruri le-au marcat existenţa.
1 din 5

Nicoleta Luciu nu poate sta mult timp supărată pe tatăl ei

Deşi a povestit, de multe ori, că tatăl ei este alcoolic şi că le bătea, atât pe ea, cât şi pe sora ei, când erau mici, Nicoleta Luciu nu poate sta prea mult timp supărată pe tatăl ei. Certurile interminabile dintre cei doi par a-i fi apropiat mai mult pe Nicoleta Luciu şi pe tatăl ei.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Nicoleta a încercat să treacă peste toate răutăţile şi l-a invitat pe tatăl ei la Miercurea Ciuc, acolo unde locuieşte acum vedeta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 10 Dec 2014, 13:11
    O pagana, unica in LUME este Duduia Carstea!

    Am mai auzit si ar mai exista "circumstante atenuante", sa nu-ti acepti un tata alcoolic, agrsiv de violent s.a.m.d. sau o mama prostituata, denaturata, insa, ca tu, COPIL sa nu accepti niciun parinte, cred ca tipa asta nemernica si pagana e un caz rar, patologic, pe PLANETA !(e o tema de doctorat in psihiatrie) Tipa este atat de indragostita de propria persoana si atat de ignoranta, incat habar n-are ca parintele este "aparat " de PORUNCA 5-a din "BIBLIE", plus ca "laitmotivul" "Noului Testament" este "Iubeste-ti aproapele"! Ce "aproape" poate fi mai "aproape" decat MAMA si TATA ??? Cum poate crede un barbat-partener ca o asemenea tipa e capabila de RESPECT si IUBIRE, daca ea nu si-a respectat si iubit PARINTII??? E toata numai si numai un FALSET si NARCISISM ! Sa fiu "barbat", n-as dori nici pe "Miss Univers" in universul meu ! Omul - ca si animalul - are nevoie de IUBIRE, de tandrete, de implicare (vezi atitudinea unui catel, a unei pisicute etc.) Mai apoi, e vorba, si de reputatia ta, ca om, daca esti OM! Cand va mai aparea, si un copil, acesta va face PSIHOZA, inca de la Gradinita, cata vreme copiii isi jaloneaza locul, in colectivitate, majoritatea avand BUNICI, care vin sa-i ia ACASA! Copilul ei, daca il va avea, va fi un FRUSTRAT si, ce a facut TIPA cu parintii ei, asa va face, si copilul ei, cu ea. Doamne, iart-o, ca habar n-are cat pacatuieste!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod