România mondenă. 4 vedete care au avut conflicte cu părinţii. Cum au reacţionat?

2 din 5

Gabriela Cristea nu vrea să mai audă de tatăl ei

Vedeta de la Kanal D a plecat de acasă în urmă cu aproximativ 20 de ani şi nu a mai dorit să păstreze legătura cu tatăl ei. În trecut, pe când era căsătorită cu Marcel Toader, ea a afirmat că acesta reprezintă singura ei familie. Anul trecut, Gabriela Cristea a declarat că nu a fugit de acasă cu un bărbat, ci a plecat deoarece nu era trată cum trebuie.

Gabriela Cristea nu a fost prezentă nici măcar la înmormântarea mamei ei, iar în urmă cu o lună, când tatăl ei a făcut un preinfart, nu s-a interesat de starea acestuia de sănătate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 10 Dec 2014, 13:11
    O pagana, unica in LUME este Duduia Carstea!

    Am mai auzit si ar mai exista "circumstante atenuante", sa nu-ti acepti un tata alcoolic, agrsiv de violent s.a.m.d. sau o mama prostituata, denaturata, insa, ca tu, COPIL sa nu accepti niciun parinte, cred ca tipa asta nemernica si pagana e un caz rar, patologic, pe PLANETA !(e o tema de doctorat in psihiatrie) Tipa este atat de indragostita de propria persoana si atat de ignoranta, incat habar n-are ca parintele este "aparat " de PORUNCA 5-a din "BIBLIE", plus ca "laitmotivul" "Noului Testament" este "Iubeste-ti aproapele"! Ce "aproape" poate fi mai "aproape" decat MAMA si TATA ??? Cum poate crede un barbat-partener ca o asemenea tipa e capabila de RESPECT si IUBIRE, daca ea nu si-a respectat si iubit PARINTII??? E toata numai si numai un FALSET si NARCISISM ! Sa fiu "barbat", n-as dori nici pe "Miss Univers" in universul meu ! Omul - ca si animalul - are nevoie de IUBIRE, de tandrete, de implicare (vezi atitudinea unui catel, a unei pisicute etc.) Mai apoi, e vorba, si de reputatia ta, ca om, daca esti OM! Cand va mai aparea, si un copil, acesta va face PSIHOZA, inca de la Gradinita, cata vreme copiii isi jaloneaza locul, in colectivitate, majoritatea avand BUNICI, care vin sa-i ia ACASA! Copilul ei, daca il va avea, va fi un FRUSTRAT si, ce a facut TIPA cu parintii ei, asa va face, si copilul ei, cu ea. Doamne, iart-o, ca habar n-are cat pacatuieste!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod