România mondenă: 10 vedete care au devenit mame, înainte de-a se mărita

Femeile din lumea mondenă au reuşit să le aibă pe toate: carieră, frumuseţe, celebritate, dar şi copii frumoşi. Şi, pentru că sunt nişte mame moderne în adevăratul sens al cuvântului, multe dintre ele au născut fără să fie neveste cu acte.
1 din 11

Iuliana Marciuc a devenit mamă după ani de aşteptări

Iuliana Marciuc şi-a dorit foarte mult un copil. Ani de zile s-a chinuit vedeta TV să rămână însărcinată chiar dacă nu avea o relaţie stabilă cu iubitul său, Adrian Enache. Ba mai mult, acesta era însurat cu o altă femeie. Cu toate acestea, Iuliana a reuşit să nască, în 2005, un băieţel foarte frumos. În prezent, vedeta TV este o mamă singură.
18 Aprilie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cosminuta84 pe 19 Apr 2012, 07:12
    felicitari pentru teo

    nici nu zice ca nu e fetita ei...au trasaturi comune ...un gest "dumnezeiesc" facut de teo...cel mai frumos cadou pe care il poti oferi unui copil orfan...iubirea de mama..

    4
    1

  • s.c. pe 18 Apr 2012, 17:00
    Teo Trandafir

    Ce scumpa e fetita adoptata de Teo!..Sa-i traiasca si sa se bucure de ea.....eu una nu as fi incadrat-o aici pe Teo, e una sa fii o"patachina", trezita peste noapte cu un copil, si alta e sa iei, in mod constient, o asemenea decizie...de a a adopta/face un copil al tau...dar na..parerea mea...

    7
    1

  • TeBULESCU pe 18 Apr 2012, 02:26
    Mangoles

    Multe din ele sunt patachine......care au ars-o cu mai multi, si n-au ramas cu niciunu. Au copii din flori..Pt ca ele sunt pe genu " eu nu am nevoie de un barbat imi pot creste singura copilu' ", asta pt ca niciunu nu e bun pt ele, care sunt probabil niste zane

    8
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod