România: Impactul chirurgiei estetice asupra Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai respectate şi căutate vedete de la noi. Întreaga sa carieră a fost apreciată de public şi de oamenii de specialitate. Astăzi face ravagii cu forma fizică de invidiat. Este adepta unui stil de viaţă sănătos, nu de puţine ori fiind auzită spunând că sportul, alimentaţia sănătoasă şi faptul că nu pierde nopţile sunt secretele care o menţin.

Chiar dacă, de-a lungul timpului, nu s-a scris foarte mult despre operaţiile estice pe care le are, privind fotografiile realizate de-a lungul timpului, se poate observa faptul că vedeta nu a apelat la o singură intervenţie, cea la sâni, recunoscută de altfel. Fizionomia feţei s-a schimbat foarte mult, nasul este altfel conturat, iar pomeţii parcă sunt altfel "desenaţi". Nu ştim însă dacă este adevărat faptul că şi-ar fi scos două coaste ca să abă talia mai subţire. Această informaţie rămâne încă la stadiul de zvon. Din păcate, însă, vei observa la finalul galeriei foto de mai jos, că timpul a început să-şi pună amprenta pe pielea vedetei.

Credit foto: Mediafax
1 din 18

1. Mihaela Rădulescu, începutul anilor '90

Aşa arăta vedeta la începutul anilor '90, când a fost descoperită de Dan Chişu. Acesta a fost primul iubit celebru al vedetei, relaţia lor durând patru ani.
31 Mai 2011
 

Comentarii (40)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vivi pe 2 Nov 2011, 00:10
    operata, dar fericita

    Cu operatii sau fara, un lucru e clar: maternitatea a schimbat-o si a facut-o femeie, nu operatiile, succesul sau barbatii din viata ei. Arata frumos cand e mai plinuta si era chiar mai uratica inainte de a avea copil. Adica nu banii si photoshop te fac femeie, ci darul lui Dumnezeu si multumirea din suflet. Cu Banica arata jalnic, ca o femeie batuta si machiata. Ce au vazut femeile astea la el? pe Andreea Marin o manipuleaza crunt domnul cantacios si a imbolnavit-o de nervi, din aceasta prima doamna Banica facuse o umbra! Mihaela si-a folosit picioarele lungi dar si creierul, asta e de spus ca operatii au toate, nici nu mai tin cont, chiar si fete de 20 de ani. noi sa fim sanatosi ca ei isi vad de banii lor.

    11
    1

  • Rhona pe 14 Oct 2011, 20:37
    Frumusetea e relativa

    La fata incepe sa semene cu Brianna caragea, trebuie sa-si injecteze si in obraji ceva, dar corpul e superb, e minunat, e unic, hai chiar nu vedeti ?!? Si sa stiti ca toate femeile care se intretin prin sport capata o alura putin masculina, din cauza musculaturii, dar emana totusi forta si energie acea musculatura, deci merita efortul... Ar trebui sa faca altceva, nu prezentatoare TV, nu o avantajeaza vocea si stilul.

    7
    5

  • anna pe 11 Oct 2011, 20:42
    ESTE FFF FRUMOASA!

    NU ESTE GENUL DE FRUMUSETE GEN PAPUSA CARE SARE IMEDIAT IN OCHI ( la fata ma refer), trebuie privita cu atentie si de aproape! i-am urmarit evolutia de la inceputuri si pana astazi! o frumusete care intotdeauna este ingrijita, care uimeste de fiecare data cu tot ce poarta ( nimic in plus, nimic in minus ). daca ar avea o fata un pic mai plina ( vezi pozele 11 si 13), ar fii de o frumusete tulburatoare. din cauza formei fetei ( nu neaparat urata ), nu i se potriveste coafura cu carare la mijloc. in rest, femeie de nota 10, indiferent de partea cui santem cei ce comentam aici.

    12
    5

  • fane pe 10 Oct 2011, 10:40
    Urata cu pene

    Femeia asta a fost si ramane de o uratenie rusinoasa!

    12
    12

  • anto pe 7 Oct 2011, 14:56
    imi esti draga

    am admirat o de la inceputuri ..iar acum din ce in cemai mult!!! lasati invidia,frustrarile,ideile preconcepute sirecunoasteti ca este mai mult decat frumoasa;este femeie adevarata, puternica, sexoasa si totusi atat de femeie....sa nu te schimbi niciodata mihaela, ca mi esti tare draga.

    13
    7

  • ALINA pe 9 Sep 2011, 12:12
    super tare gagica!!!

    super tare mihaela! a evoluat frumos! se vede ca e o femeie care sie ce vrea!!!

    18
    4

  • june pe 31 Aug 2011, 16:24
    ok

    .si mie-mi place mult cum arata,a evoluat frumos si are grija de aspectul fizic.Hai sa fim seriosi,daca mama natura o facea ca o balena,nici cu-n miliard de operatii estetice nu arata asa!Eu una n-am decat cuvinte de apreciere pt faptul ca vrea sa arate cat mai bine si are grija de ea.

    16
    5

  • milore pe 23 Aug 2011, 17:12
    comentarii...

    mihai, dar reprezentantii ,,sexului tare" din Romania cat de frumosi sunt ?...sau, si mai interesant, cat de ingrijiti sunt?...Sa numesc cateva romance frumoase cred ca as reusi, dar barbati...hmmm...cam greu ...,,fara suparare" ;)

    12
    2

  • kiss pe 31 Iul 2011, 14:03
    .........

    de parca ar fi o crima sau cine stie ce lucru iesit din comun ca vedetele isi fac operatii..

    15
    3

  • kiss pe 31 Iul 2011, 13:44
    mihaela radulescu

    si daca chiar si-a facut operatii injectii ca sa arate asa...si ce-i????si ia facut pe banii altora,cu ce sunt afectate restul femeilor ca vedetele isi fac atatea operatii??invidia,rautatea din oameni,ciuda..sa fim seriosi daca nu esti multumit de tine cum arati si ai toate posibilitatile sa schimbi ceea ce te nemultumeste si sti ca asta te-ar face fericit si multumit..nu ai faceo????

    15
    3

  • mihai pe 21 Iul 2011, 14:20
    nu as face

    toate operatiile plastice sau injectarile cu botox sunt niste neghiobii cu efect imediat care in timp uratesc si mai mult... Iar Mihaela nu este frumoasa, ci arata mai normal decat majoritatea romancelor care au niste mutre cu mult sub nivelul mediu de normal si care pe o scara de la 1 la 10 (maxim), pot aspira doar la 2-3 puncte. Fara suparare...

    7
    13

  • onutta21 pe 20 Iul 2011, 10:55
    salut

    si mie imi place de ea si eu daca as fi in locul ei poate mi-as face niste operatii estetice

    12
    6

  • Glam Vintage pe 10 Iul 2011, 15:05
    Operata sau nu...

    Sa fim sincere, noi fetelor...daca am avea posibilitatile ei financiare, nu am proceda la fel? Eu una, CATEGORIC DA!!

    22
    3

  • Glam Vintage pe 10 Iul 2011, 15:04
    Mihaela

    Mihaela Radulescu are ceva ce urasc teribil la ea...nu stiu ce...poate fi invidia mea? Arata exact asa cum mi-as dori sa arat eu...

    13
    4

  • shehr pe 16 Iun 2011, 14:35
    hmm

    Mihaela este o femeie ingrijita nu frumoasa..a stiut ce si cum sa modifice

    22
    2

  • Dodi pe 8 Iun 2011, 10:19
    Muriti de invidie......!!!!

    Invidioaselooooor !!!! Chiar e frumoasa,frumoasa,frumoasa..si pe deasupra si desteapta...muriti invidioaselor :))))))

    23
    23

  • Flavia Style Source pe 3 Iun 2011, 07:02
    Operatii estetice sau nu

    Privind din exterior, fotografiile pot fi si retusate cu Adobe Photoshop sau alte softwares. Gasiti exemple f. multe pe YouTube. Revenind la Mihaela Radulescu, intr-adevar are anumite retusuri - posibil chirurgicale, dar posibil injectabile. O gasesc o persoana care s-a cautat pe sine si nu s-a gasit 100% si lucreaza la imaginea proprie. De ce aceasta remarca? datorita schimbului des al culorii parului, coafurii, machiajului, dar si a stilului personal si imbracamintea mai mult sau mai putin adecvata in diverse ocazii. Culoarea f. inchisa a parului nu o avantajeaza, mai ales pe un ten f. bronzat. Mihaela e frumoasa - asa cum sint mai toate romancele si pt. virsta avuta arata f. bine fizic, in sensul ca intretine sigur un regim de viata, se mentine in forma ceea ce este de dorit.

    28
    4

  • andreea pe 1 Iun 2011, 00:00
    minciuni nu are operatii

    minciuni...nu are operatii estetice, doar ca stie sa se macheze mai bine, sa scoata partile bune in evidenta...si uitati-va si voi_ cei care au publicat articolul- la sprancenele ei de dinainte si de mai acum. ii schimba complet fizionomia...

    15
    18

  • andreeearedean pe 31 Mai 2011, 23:53
    treaba ei....

    In primul rand multumesc ca ati scos reclama, am putut si eu sa vad intr-un final pozele sa-mi pot face macar o parere. :d M-i se pare o femeie perfect normala, nici urata, nici frumoasa. Acuma nu stiu cate operatii si-a facut, dar un lucru e clar: are grija de ea. Atata tot, dar asta nu o face FRUMOASA ci INGRIJITA.

    22
    2

  • donna_mobile pe 31 Mai 2011, 22:07
    Incepe se semene cu Cher...

    ... adica un pic impaiata, un pic plastifiata. Cu diferenta ca Cher si-a pastrat feminitatea si gratia.

    24
    21

  • dana pe 31 Mai 2011, 21:18
    despre Mihaela Radulescu

    Nu inteleg de ce sunt unii invidiosi pe o femeie care loa varsta ei arata foarte bine,bravo ei ca se intretine daca isi permite,zau hai sa fim seriosi cate vedete nu au apelat la operatii si atunci care e problema??? Mereu am admirat-o pe Mihaela este o tipa super faina

    20
    18

  • Manuela pe 31 Mai 2011, 20:00
    Ce conteaza?Va ofticati?

    Ce conteaza ca are n operatii atata timp cat e inteligenta si poate purta o discutie la orice nivel nu conteaza e si normal sa se intretina foarte bine face o admir pentru asta mentalitate de femeie moderna nu de femeie comunista-majoritatea romancelor ce nu au pus in viata lor o crema de fata. Eu o admir si o voi admira mereu atata timp cat va ramane verticala si inteligenta asa cum este ea,cate dintre vedete au scris carti si au facut ce a facut ea?Nimeni.asa ca,,,cum se zice jog de glezne si duceti-va la un salon de infrumusetare si apoi sa comentati.Te ador Mihaela,Bravo

    22
    14

  • miriamlaurent pe 31 Mai 2011, 16:48
    reclamele

    Scuza-ti-ma dar modul ostentativ, agasant in care o reclama este introdusa pe un site provoaca iritare in randul vizitatorilor interesati de un anumit articol. Insa daca nu mai doriti sa aveti vizitatori si clientela, continuati cu succes in aceasta maniera. Eu deobicei parasesc un site care imi blocheaza buna functionare a browserului de net si implicit a calculatorului, pentru reclame.

    22
    0

  • mihai pe 31 Mai 2011, 16:46
    ...

    Antisexul - nick are dreptate. Cred ca M.R. te plateste mult mai bine, asa-i? Hah! Habar nu aveti sa apreciati adevaratele frumuseti.

    13
    16

  • Denisa pe 31 Mai 2011, 16:35
    ?

    Femeia asta NU a fost niciodata frumoasa. Puteti sa spuneti orice despre ea...ca e desteapta...bla bla...frumusetea nu consta in tona de operatii!

    23
    15

  • eva pe 31 Mai 2011, 16:20
    tare

    ba e super misto femeia! Are o fatza deloc banala, sunt satula de frumusetea gen papusica.

    20
    17

  • Antisexul pe 31 Mai 2011, 15:33
    Nick-cel-mic,

    daca nu te scremeai, filosof ramaneai! Cand mai prinzi ocazia, cerei Andreei Marin mai multe parale pt elucubratiile astea, in cazul in care nu ti-a facut VUDU (se scrie total altfel, dar nu ma astept la mare lucru din partea-ti).

    10
    12

  • lili pe 31 Mai 2011, 14:50
    pfffffffffff

    voi astia de la Braun ..eu am impresia ca va faceti antireclama..scoateti lumea din sarite..eu sincer acum vreo 2-3 sapt. vroiam sa-mi iau un epilator Braun...m-ati disperat intr-un asa hal incat azi mi-am luat Remington!

    10
    1

  • viorica pe 31 Mai 2011, 11:42
    RECLAMA DE LA BRAUN -----SCOATETI-OOOOOOOOOOOOOOOOO

    Ca ma umple de nervi ,nu as cumpara asa ceva numai din cauza faptului ca reclama este ffffff agresiva si ce sa intelegem dc ne bagati pe gat asa ceva ??????????din cauza ca e ffffffffff prost???????????

    9
    0

  • andreeearedean pe 31 Mai 2011, 11:37
    Braun!

    Deci cred ca au platit foarte bine cei de la Braun sa puneti reclama aceea! Sper sa o fi facut! Pentru ca pe mine m-au scos din sarite, tot la a 3-a poza intra reclama si renunt... prefer sa nu ma mai uit! Scuzati, dar sincer, faceti ceva!

    10
    0

  • Loredana pe 31 Mai 2011, 11:31
    Operata, arata foarte bine...

    Mie chiar nu-mi vine sa cred cum arata inainte de operatii... in prima poza parca nu e ea, nu aduce cu nimic a Mihaela. Operata sau nu, mi se pare ca arata bine, oricum este clar ca femeii ii place sa traiasca clipa. Un articol excelent dupa mine, dar m-au omorat reclamele, foarte agresive, mi s-a blocat site-ul; de 10 ori pe putin. Iar epilatorul minune Braun o fi el bun, dar dupa cat m-a enervat reclama, nu mi l-as lua!

    17
    4

  • tomata pe 31 Mai 2011, 11:28
    parerea mea

    E cea mai tare, e cea mai superba, e cea mai frumoasa, e una dintre cea mai desteapta si intelegenta vedeta din Romania. Eu o ador!

    21
    17

  • Nick pe 31 Mai 2011, 10:21
    Si inca ceva...

    Uitati-va cu atentie la pozele 1,2,3,5 (arata foarte rau nemachiata),7,8 (se vad operatiile la greu),9(are dsantura pusa dupa cum se vede, iar gingiile sunt invinetite),10 (parca este Mama Dolores), 14 (roaznic), 15 (obisnuit nimic deosebit iesit din comun), 17 (in nici un caz frumusete...). Peste tot are parul ca LAICA, iar unde este cat de cat mai ok (dar nu frumoasa), pozele sunt photoshop-uite...

    26
    22

  • Angela pe 31 Mai 2011, 10:11
    Hot!

    Bravo, ei! Arata super la varsta ei! Iar operatiile sunt reusite , nu a exagerat cu nimic .

    21
    14

  • dora pe 31 Mai 2011, 10:05
    varsta

    are cam 43 de ani. arata f. bine pt. varsta ei. normal ca se intretine, si inca pe bani multi. ar fi fost anormal sa nu o faca. si sa nu credeti ca e chiar atat de greu. si eu am 39, 3 copii, casa cu gradina, serviciu si chiar imi gasesc din cand in cand timp sa merg si pe la o cosmetica - faciala sau corporala. ma mai dau si cu cate o crema pe acasa ... nu e chiar asa greu, doar putina vointa sa ai. si sunt si variante ieftine, care dau rezultate. poate nu chiar ca cele profesionale, dar sunt. eu nu ma infometez, dar la 1,67 m am 58 kg. mananc cat e necesar, fara sa ma indop, mananc chiar si fast food sau dulciuri, dar totul trebuie sa aibe o limita. nu sunt top model, dar sunt mutumita de cum arat. si poate, daca mi-as permite, as face chiar si mici retusuri. si doar nu sunt vedeta, dar cred ca sufletul meu erita, nu???? hai sa ne punem o patura in cap si sa asteptam sa ne pice din cer un look macar onorabil.

    32
    7

  • Anca pe 31 Mai 2011, 10:04
    Alimentatie sanatoasa???

    Mihaela zice ca are o alimentatie sanatoasa,dar in poza se vede cu tigara in mana. O fi renuntat la fumat sau ce?

    13
    14

  • Nick pe 31 Mai 2011, 09:59
    Femeie frumoasa?

    Unde vedeti fratilor frumusete la femeia asta? Este operata toata si tot nu arata bine! Sunt atatea femei frumoase si voi va opriti la asta? Dar ce....va facut ceva..... VUDU?!

    24
    19

  • luminita pe 31 Mai 2011, 08:02
    grija ei...

    pai ce alta grija are, decat intretinerea ei...bani sunt...

    21
    9

  • selda pe 31 Mai 2011, 06:20
    varsta?

    dar cati ani are ea acum mai exact?

    8
    2

  • andreea pe 31 Mai 2011, 02:26
    foarte operata, nu operata...

    intotdeauna mi-a placut Mihaela si am admirat-o..insa niciodata nu am vazut poze cu ea de mai devreme de 2004. Imi dau seama ca are operatii la nas,conturul buzelor, probabil ca si-a facut lifting la sprancene -pe langa tatuajul sprancenelor, si-a pus silicoane, cred ca si la gambe are ceva facut..arata too hot now for her 40 years..in fine.tot faina ramane.

    20
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod