România: Gabriela Firea, gravidă la 40 de ani

În urmă cu câţiva ani, Gabriela Vrânceanu Firea părea să fie modelul perfect al unei femei împlinite, cu o carieră de invidiat şi o familie de vis. Dar la începutul lui 2010, lumea celebrei jurnaliste s-a prăbuşit. Pe 24 ianuarie, Răsvan Firea, cel cu care Gabriela îşi împărţea viaţa de 17 ani, a murit în urma unui atac cerebral, la doar 54 de ani.
În urmă cu câţiva ani, Gabriela Vrânceanu Firea părea să fie modelul perfect al unei femei împlinite, cu o carieră de invidiat şi o familie de vis. Dar la începutul lui 2010, lumea celebrei jurnaliste s-a prăbuşit. Pe 24 ianuarie, Răsvan Firea, cel cu care Gabriela îşi împărţea viaţa de 17 ani, a murit în urma unui atac cerebral, la doar 54 de ani.

Vedeta Antenei 3 părea distrusă şi toată lumea o compătimea pe frumoasa văduvă de nici 40 de ani, la acea vreme.

În scurt timp, însă, jurnalista a demonstrat tuturor că nu are motive să fie compătimită. În septembrie 2010, la 8 luni după moartea soţului său, Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit cu Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari.




Gabriela Vrânceanu Firea împreună cu primul său soţ, Răsvan Firea (sursă foto: Ziarul Ring)

Nuntă cu "cântec"


Decizia controversată i-a determinat pe mulţi să o judece pe văduva proaspăt măritată, iar viteza cu care s-a mişcat vedeta de televiziune i-a atras numeroase critici, mai ales că nu trecuse nici un an de la moartea lu Răsvan Firea.

Moderatoarea emisiunii "Ştirea zilei", de la Antena 3, şi-a justificat gestul spunând că nu a vrut să trăiască în păcat alături de primarul oraşului Voluntari.
Mai mult, aceasta este de părere că Florin Pandele i-a fost scos în cale de forţe divine. "Florin m-a invitat să vizitez Catedrala din Voluntari şi de acolo a început totul. Poate aşa a vrut Cuvioasa Paraschiva, la care eu mă rog foarte mult şi pe care o consider protectoarea mea, iar Catedrala din Voluntari şi oraşul Voluntari sunt sub protecţia Sfintei Cuvioase Paraschiva", a declarat Gabriela Vrânceanu Firea pentru Libertatea.



Gabriela Firea şi actualul soţ, Florin Pandele (sursă foto: Facebook)

La scurt timp după nuntă, vedeta TV vorbea deja despre faptul că îşi doreşte un copil cu proaspătul său soţ, dar lua în considerare şi şansele destul de mici, având în vedere faptul că se apropie de 40 de ani. "Pentru o femeie de vârsta mea, e un har divin să mai fiu însărcinată. Nu ştiu cum să fac să fie fetiţă. Eu am băieţel, Florin are doi băieţi. Aş vrea s-o cheme Floriana, dupa actualul soţ, şi Răsvana, dupa fostul meu soţ. Mi se pare un nume foarte frumos", a declarat Gabi Firea, potrivit jurnalul.ro.

Însărcinată, după stimulare hormonală


Şi minunea s-a întâmplat! Florin Pandele a anunţat în urmă cu câteva zile, printr-o intervenţie la CancanTV că soţia sa este însărcinată. "Confirm ştirea, Albinuţa este gravidă! Va fi moleculă! Vom avea un copil, este unul singur, mai multe nu este cazul să vă spunem.
Important este ca Albinuţa să se simtă bine şi să aibă o sarcină uşoară, să fie sănătoasă. Acum se simte foarte bine dar îmi este greu să o opresc de la muncă. Nu o pot convinge că trebuie să o lase mai uşor, dar trebuie să ţină cont şi de mine. Mă rog de ea să fie cât poate de mult atentă la ceea ce face. Gabi nu are pofte, dar dacă mă trimite în Noua Zeelandă după ceva, mă duc!"
a declarat Pandele.


Gabriela Firea împreună cu soţul său, în luna de miere (sursă foto: realitatea.net)

Invitaţi la emisunea Acces Direct de la Antena 1, pe 27 octombrie, cei doi au declarat că au recurs la stimularea hormonală pentru a obţine o sarcină, iar injecţiile pentru stimulare i-au fost făcute Gabrielei chiar de soţul său. Tocmai pentru că au apelat la această procedură, care determină eliberarea mai multor ovule în fiecare lună, cuplul ar fi putut trăi experienţa Nicoletei Luciu de a avea o sarcină multiplă, dar aşa cum a declarat parcă cu un uşor regret în glas Florin Pandele, "este unul singur".

În ceea ce priveşte sexul copilului, Gabriela şi Florin Pandele au declarat că ar prefera să aibă o fetiţă, având în vedere că ambii au băieţi, prezentatoarea TV unul din căsnicia cu Răsvan Firea, iar primarul de la Voluntari doi băieţi dintr-o căsnicie anterioară.
Cu toate că în pragul căsătoriei, în urmă cu jumătate de an, vedeta spunea că în cazul în care va avea un copil îi va pune numele Răsvan sau Răsvana, în amintirea soţului său decedat, în emisiunea Acces Direct cei doi au declarat că ar vrea să-şi boteze copilul Ana Maria, dacă este fetţă, sau Matei sau Luca, dacă este băieţel.

Sarcină cu riscuri


Îngrijorată că nu ar putea să obţină o sarcină, moderatoarea TV a declarat că a fost chiar surprinsă de uşurinţa cu care a rămas gravidă. Cu toate că sarcina la vârsta de 40 de ani prezintă mult mai multe riscuri decât una la 20, precum avortul spontan, preeclampsia sau bolile genetice, cea mai frecventă dintre ele fiind Sindromul Down, Gabriela Firea a declarat că se simte mult mai bine decât la prima sarcină, în timpul căreia a avut greţuri zilnice şi s-a simţit rău până în luna a şasea.

Surprize plăcute şi în carieră


Nu numai viaţa personală a Gabrielei Firea este "pe val". Şi în cea profesională aceasta a câştigat potul cel mare. Tot în cadrul emisiunii Acces Direct de joi seara, Gabriela a anunţat că din ianuarie 2011 va prezenta o emisiune de divertisment pe Antena 1, în fiecare duminică, ce se va numi "Gabi Firea Show".
Emisiunea este plasată în cel mai bun interval orar şi se poate spune astfel că Gabriela devine noua Mihaela Rădulescu a trustului Intact, din care fac parte "Antenele". Rămâne de văzut dacă va avea la fel de mult succes.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ela pe 10 Nov 2014, 15:37
    Atentie

    Mesajul anterior este pentru toti cei care au scris comentarii rautacioase la adresa Gabrielei

    0
    2

  • Ela pe 10 Nov 2014, 15:35
    Atentie

    Nu te socoti mai bun ca altii ca nu cumva sa fii socotit mai rau inaintea lui Dumnezeu care stie ce este in fiecare din noi.

    0
    1

  • Sorin Acela pe 14 Sep 2014, 20:28
    Urgie, Pandele!

    Găbița asta are un ciclu de viață destul de ordonat: căsătorie-copil-văduvie-moștenire... Pandele, cam ce crezi că te așteaptă? Nu te înfiorezi? Sondaj de opinie: care credeți că va fi următorul soț pe lista Găbiței?

    4
    1

  • Horhat Mioara pe 24 Dec 2012, 17:14
    O viata fericita intr-o lume plina de probleme,cum se poate ?

    Biblia fiind ghidul important din partea adevaratului Dumnezeu ne spune cum.De exemplu in cartea profetului Isaia 48:17,18, suntem indrumati ca niste copii mici spunandu-ne:"Eu, Iehova, sunt Dumnezeul tau , Cel care te invata ce-ti este de folos, Cel care te calauzeste pe calea pe care trebuie sa umbli. O, de-ai lua aminte la poruncile mele! Atunci pecea ta ar fi ca un rau si dreptatea ta ca valurile marii".

    1
    1

  • Horhat Mioara pe 24 Dec 2012, 16:55
    Increderea in Dumnezeu si teama sfanta de El , ii sunt placute !

    Stimata Dna Gabi va apreciez mult pentru calitatile dovedite. Printre altele si dorinta de a nu-l supara pe Dumnezeu "traind in pacat",etc.Este foarte important lucrul acesta, fiindca denota o relatie mai apropiata de El.Stiu ca nu aveti foarte mult timp la dispozitie,insa trebuie sa va faceti rapindu-l de la alte lucruri, pentru a putea citi in fiecare zi din Sfintele Scripturi si.dcatevacateva versete ,daca nu un capitol .

    2
    1

  • TeBULESCU pe 21 Apr 2012, 02:09
    Pana la urma cine stabileste ?

    Pana la urma cine stabileste..cat trebuie sa treaca de la moartea fostului/fostei sot/sotii si pana la o noua casatorie ? Eu cred ca doar persoana care traieste aceste evenimente pe propia ei piele. Nu trebuie sa hotarasca nimeni, decat cel/cea care se afla in cauza cand e timpul pt o noua relatie, chiar daca si-a pierdut paartenerul nu demulta vreme.

    1
    3

  • Anonim pe 18 Ian 2012, 21:51
    FI-REA

    vai de bietul om care a murit [fostul sot]! asta te-asteapta si pe tine pandelica,,cat de repede!!

    5
    2

  • anonimutzu pe 15 Dec 2011, 19:39
    sa fie intr-un ceas bun

    sa fie sanatos copilul, dar despre ea....:(.......am o parere....jalnica

    4
    2

  • MARIANA OLTEANU pe 30 Oct 2011, 11:08
    GABI FIREA

    Toti care ati scris urat de Gabi, sunteti rautaciosi si asta spune totul, nu o cunosc dar imi este o fiinta draga. Draga Gabi, sa fi sanatoasa, sa duci sarcina la bun sfarsit si sa ignori toate relele de pe acest pamant ! O fam. din Ploiesti care te stimeaza mult

    2
    9

  • Daissy pe 29 Oct 2011, 15:36
    gabi-firea

    Asa-i, de mult n-am mai avut o asa stire! Dar n-am inteles, se mai culca cu sotul sau, când, cum? Poate era mai interesant sa aflam si aceste amanunte? Sa intelegem ca pdl-istul Pandele este in ascensiune? Doar asa se explica publicitatea asta ieftina. Totusi ar trebui lasati in pace, sa se bucure de viata lor!

    11
    3

  • criss pe 29 Oct 2011, 15:22
    "firea"?

    "gabi firea show"?? sa inteleg ca inca se mai simte o "firea"????

    8
    4

  • ela pe 29 Oct 2011, 10:04
    stire importanta ?

    Cred ca este o stire din viata privata care ar trebui sa intereseze numai familia. Este importanta aceasta stire pentru Romania? Nu cred !!!

    21
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod