România: Din ce scot bani 7 foste vedete TV

Chiar dacă s-au retras din faţa camerelor de luat vederi, multora dintre vedetele de top din România nu le merge deloc rău. Este drept, această teorie poate fi greu de crezut, ştiut fiind faptul din televiziune, dacă eşti un nume, poţi să câştigi foarte bine. Ei bine, iată că persoanele cu notorietate care au decis să se retragă din faţa telespectatorilor au avut un plan B, foarte bine pus la punct, care îi ajută astăzi să trăiască la acelaşi nivel sau poate, de ce nu, mai bine.
1 din 8

Mihaela Rădulescu, afaceri cu fostul soţ, amfitrion şi imagine

Deşi este plecată din ţară de trei ani de zile, Mihaela Rădulescu continuă să fie o figură prezentă în peisajul public din România. Vedeta răspunde prezent de fiecare dată când este chemată să prezinte câte un eveniment, iar acest lucru se întâmplă destul de des. De exemplu, la evenimentul care anunţa lansarea unui hotel din Piteşti, acum câteva zile, Rădulescu a primit un onorariu de 5000 de euro. În plus, este de notorietate faptul că, împreună cu fostul soţ, Elan Schwartzenberg, fostul moderator TV conduce lanţul de magazine Picioru' gras.

În plus, săptămâna trecută, Rădulescu a câştigat nu mai puţin de 127.000 de euro, a scris Click, în ediţia de weekend. A prezentat lansarea "X20 – primul catalog de artă contemporană românească" unde a câştigat 5.000 euro şi tot atât a primit pentru lansarea produsului "4 Femina". 2.000 de euro i-au mai intrat în cont pentru contractul de imagine pentru bicicleta Land Rover, iar cel semnat cu Range Rover Evoque i-au adus Mihaelei Rădulescu 30.000 de euro şi o maşină de 35.000 de euro. Restul de bani, 50.000 de euro, i-a primit pentru filmarea unui spot publicitar pentru un nou brand de haine.
8 Noiembrie 2011
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 13 Nov 2011, 17:47
    ete fas

    Ai dreptate Remus....mare dreptate, insa nu e o nulitate...Ea doar ne-a stricat Duminicile in familie si a incasat si bani buni pentru asta...Daca in Romania se plateste bine sa strici dispozitia altora de ce nu ai face-o daca chiar ai nevoie de bani...pai nu?

    2
    6

  • adinutza pe 10 Nov 2011, 09:20
    bravos!

    Imi place de Mihaela, ca e tenace, a muncit si s-a perfectionat in multe domenii,, nu s-a plafonat, arata super si stim cu toate ca asta nu se intampla fara eforturi, si cand facea emisiunile "Duminica in familie" se pregatea exemplar. A mai dat-o si in bara, dar cine e perfect? Si este oare bine sa fii perfect!? Ii doresc mult succes si o viata plina de succese si realizari! Mihaela, sa nu accepti sa faci orice pentru bani, te rog! Ai puterea de a alege!

    7
    3

  • ikarodica pe 9 Nov 2011, 16:29
    mihaela radulescu

    bravo ei imi place de mihaela e o fata desteapta

    14
    3

  • Ovi pe 9 Nov 2011, 13:12
    Radulescu = un mare NIMENI

    De ce o tot promoivati pe Raduleasca? Ce mare personalitate e? E un nimeni! Nu e un model pentru nimeni!

    10
    13

  • Remus pe 9 Nov 2011, 09:13
    Mihaela Tiganu

    Este o mare nedreptate ca persoane netalentate si insipide, cum e nulitatea de Mihaela Tiganu, fac atatia bani, in timp ce oamenii destepti dar cinstiti o duc greu!

    16
    12

  • alex pe 9 Nov 2011, 00:48
    -

    Buna ziua! Daca sunteti interesati de bulbi de crini de camera amaryllis (hippeastrum) puteti vedea aici o oferta cu varietati deosebite, exotice: http://tudosealexandru.sunphoto.ro/a_De_vanzare_Hippeastrum_Amaryllis

    4
    1

  • Suzana pe 8 Nov 2011, 19:49
    Tuca

    Pacat ca Tuca nu mai face talk show-uri, erau reusite si utile.

    4
    7

  • petru pe 8 Nov 2011, 19:11
    Bijuterii fantezie

    Bijuterii fantezie la cele mai mici preturi www.bijoumania.ro

    3
    0

  • elena pe 8 Nov 2011, 18:22
    ecofit

    Am citit mai devreme un articol aici pe EVA in care scria ca Liviu Varciu a slabit cu un produs romanesc numit Ecofit.spor la slabi

    0
    0

  • elena pe 8 Nov 2011, 18:21
    a-ti incercat ecofit

    Am citit mai devreme un articol aici pe EVA in care scria ca Liviu Varciu a slabit cu un produs romanesc numit Ecofit.spor la slabi

    0
    2

  • dora pe 8 Nov 2011, 10:26
    bravo

    bravo lor ca nu s-au plafonat doar pe o activitate, chiar daca e banoasa. au stiut sa-si investeasca banii facuti din televiziune si in alte afaceri, nu numai sa-si cumpere masini de lux si sa-si faca palate, ca altii.

    22
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod