România: De la TV în pat cu fotbaliştii. Top 6 vedete cuplate cu jucători

Pentru multe dintre aspirantele la statutul de femeie bogată şi celebră există, astăzi, două soluţii care nu dau greş indiferent de situaţie. Pe lângă faptul că sunt sigure, lucrurile sunt şi extrem de simple. Dacă o reuşeşti pe prima - apărut la televizor, din practică se vede treaba că a doua vine de la sine - relaţia cu un fotbalist. Iată deci cât de simplu se poate rezolva ecuaţia vieţii unei piţipoance sau chiar a unei domnişoare serioase care vrea să dea lovitura în viaţă.

Dacă ne aducem aminte bine, startul în acest domeniu a fost dat oarecum de Adrian Mutu care s-a însurat cu fata de la Promotor, Alexandra Dinu, iar astăzi exemplul lui este urmat de mulţi dintre colegii lui de... teren.
1 din 8

Daniela Crudu, ieri prostuţă, azi iubituţă

Aceasta era părerea lui Mihai Costea despre actuala lui iubită, asistenta lui Dan Capatos. Afirmaţiile au fost făcute de fosta iubită a stelistului, Oana Popa, şi făcute publice de Adi Artene, prezentatorul Cancan TV. Oana a mărturisit că, atunci când erau împreună şi Costea butona telecomanda televizorului, dacă o vedea pe Cruduţa spunea "Doamne, ce prostuţă e fata asta!". La televizor a văzut-o şi de acolo a luat-o. Astăzi, Cruduţa şi Costea formează cel mai nou cuplu dintre un fotbalist şi o asistentă TV de pe plaiurile mioritice şi sunt foarte fericiţi spun ei, deşi mulţi au fost au hulit această relaţie.
26 Ianuarie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoMania pe 28 Ian 2012, 14:10
    Hai RoMania.....

    Picior are....cap ce-i mai trebuie = fotbalist !....cur are ...cap ce-i mai trebuie = Cruduta !....propasirea RoManiei este in FLOARE !!!

    0
    0

  • lala pe 27 Ian 2012, 20:16
    groaznic de nenaturala!

    Dorel mama cred ca ai vrut sa zici decrepita ca decapitata nu e (inca) mai are cap... si sase kile de chit pe fata de aceea arata de parca ar avea hepatita. Cati ani are fatuca asta de are nevoie de kilograme de makeup ca sa arate cat de cat?! Botezatu asta nu a invatat-o cum sa-si aleaga tonurile la fond de ten? ca amaratu´asta de Cristea ma indoiesc ca a sessizat macar ce mumie operata cara dupa el...

    0
    0

  • dorel pe 26 Ian 2012, 18:29
    tulai

    Tulai Doamne !!! in poza cu bianca su cristea!! sarmana cred ca sufera de hepatita, ce galbena ca ceara e la fata spre deosebire de maini. Salvati-o oameni buni , parca e decapitata!!!!

    2
    0

  • gissela pe 26 Ian 2012, 12:58
    parasute!!!!!!

    Tara de doi lei....asta e subiect....parasuta sta de crudu nu merita decat ignoranta completa....auzi ????vedeta....asistenta tv

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod