România: Cei mai populari sâni de piţipoance

În general, prima zonă feminină pe care-şi aţintesc ochii bărbaţii sunt sânii. Mizând pe acest lucru, duduiţele despre care vom discuta astăzi au avut de câştigat. Conştiente fiind de "bogăţiile" pe care le au de la mama natură sau pe care şi le-au ajustat în prealabil, fetele au ieşit la atac. Le-a mers din prima, iar acum sunt ştiri cu ele în toate ziarele, iar la emisiuni sunt aşteptate ca pâinea caldă.
1 din 8

Nicoleta Luciu, cea mai veche pieptoasă

Astăzi este mamă şi o actriţă de telenovele destul de bine cotată, dar să ne amintim cum s-a lansat. A fost femeia din România cu cei mai mari şi frumoşi sâni naturali, iar acest avantaj a propulsat-o imediat. Apariţiile în Playboy şi postul de asistentă la emisiunile prezentate de Teo Trandafir i-au deschis drumul către succesul de astăzi.
23 Iulie 2011
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vladimr pe 1 Aug 2011, 17:59
    panarame aka vedete

    Fac pariu ca cea care a dat cu vot negativ la comentariile de jos este ori Alinuttsa care are 12-13 ani sau e o petarda, ori cealalta doamna care le "zice de bine" despre panarame sau cum le spune mai nou, vedete. Pace!

    5
    1

  • Sabina1991 pe 27 Iul 2011, 17:43
    ...

    eu cred ca faptul de a-ti umple sinii cu silicon si dupa aia sa-i arati lumii intregi nu este un succes. ca sa fii o femeie moderna si de succes nu e neaparat sa faci asemenea prostii. si apoi la un moment dat vor dori totusi sa devina mame- pentru a creste un copil sanatos e nevoie de o alimentatie corecta! o femeie naturala e mult mai frumoasa, kiar daca nu e dotata. cu o vestimentatie adecvata si cu gust aceste neajunsuri nici nu vor fi atit de evidente.

    4
    0

  • elena pe 26 Iul 2011, 13:36
    ce anume a reusit?

    Nu va suparati, mie imi scapa ceva totusi! Ce anume a reusit Sanziana Buruiana???Dar celelalte...Crudu...Dragusanu...etc.??? Sa-ti fatai fundul gol si sanii falsi in fata camerelor si sa te vada o lume intreaga e cumva o reusita??? Asta le face "vedete"?Nu pot sa cred!!!Pai atunci sunt "valoroase" nu gluma!.

    9
    0

  • monica pe 26 Iul 2011, 01:52
    eu stiti ce cred

    ca de fapt in fiecare dintre voi este si un gram de invidie dar nu vreti nici voi insiva sa recunoasteti adevarul.asta e fiecare a facut cum la dus capu stiti la ce ma refer!

    0
    11

  • chiorean natalia pe 24 Iul 2011, 10:21
    PROST GUST

    Ai dreptate Andreea!Ar fi cazul sa vizionam emisiuni de bun gust!

    3
    0

  • july pe 23 Iul 2011, 22:04
    curve fara suparare

    toate pitipoancele de aici sunt niste stricate

    12
    0

  • alinuttsa pe 23 Iul 2011, 21:59
    :)

    carstea280983 atunci de ce l`ai mai citit ? Daca nu iti atragea atentia in niciun fel, nu il mai citeai, nici macar nu il deschideai. Asa ca ti`ai cam dat cu firma in cap. Si inca ceva sunteti toate de acord cu prima care a comentat, care se crede perfecta si de fapt nu e decat o frustrata, care comenteaza de altii si isi doreste cu atata ardoare sa se promoveze fete DESTEPTE la televizor si ea face greseli de gramatica. Draga mea ANDREEA IONESCU, se spune satui, nu "satuli", ai cam chiulit la orele de romana :d Asa ca nu va mai dati voi perfecte si nu mai stiu cum, chiar sunt singura ca nu sunteti. Si spre deosebire de voi, fetele astea pe care le comentati atata si vorbiti asa urat de ele, apar la televizor, sunt cineva in viata asta, pe cand voi sunteti un nimeni.

    1
    12

  • carmen2010 pe 23 Iul 2011, 21:22
    Pitipoance!

    Sunt de acord cu voi.

    7
    0

  • alexx_adrian pe 23 Iul 2011, 17:14
    Astea sunt valorile prezentului...

    Vedeta ne face sau le face massmedia, din pacate actori de valoare avem tot mai putini, cantareti asemenea, de scriitori sau oameni de cultura nu mai zic, datorita opulentei dezvoltate de detinatorii de presa si a subiectelor prezentate in presa scrisa sau cea video suntem invadati de vagaboante dinastea dezvoltate si daca astea se prezinta toata ziua pe toate canalele si credem ca s-au ajuns mari si bogate datorita numai infatisarii nimeni nu mai vrea sa fie cinstit, sa lucreze corect, sa aibe responsabilitati, asta daca mai ai sudne si ptr ce desigur...

    12
    1

  • vladimr pe 23 Iul 2011, 16:46
    Hahaha, cat pot sa ma distrez citind comentarii

    Hehe, salutare. Chiar ma bucura treaba sa vad ca mai multa lume imparte aceleasi pareri cu mine despre presa. Meritam sa avem atati copii care au picat bacul, dar eu zic ca 80% din vina o au parintii (parerea mea e ca bacul l-au picat copiii consumatorilor de astfel de media ca cel de fata), 80% statul (profesorii cu salarii de rahat cred si eu ca nu isi mai dau tot intereseul, mai ales ca nu au cum sa fie persuasivi cu elevii cum era pe vremea mea. acum vin parintii la scoala sa ameninte profesorii daca nu le convine cum se poarta cu odrasla), 80% vina mass-mediei si restul ce a mai ramas e vina copilului. ce? am depasit 100 de procente. Mda, cred ca e destul de greu de calculat, dar cam asa se imparte vina. Oricum, oamenii prefera sa stea cu berica la televizor si sa ragaie decat sa incerce sa faca ceva in tara asta. Va pup!

    14
    2

  • carstea280983 pe 23 Iul 2011, 12:41
    What can i say?

    Halal articol, intr-adevar mi-am imbogatit "cultura" citindu-l. Daca presa si televiziunea promoveaza incultura si destrabalare, sa nu ne mai miram de rezultatele de la bac cum se spunea mai sus, avem o tara cu fundul in sus, astia merita sa moara de foame nu intelecualii adevarati. O tara de "curve", inclusiv la masculin, asta suntem! Mi-e scarba ca sunt romanca!

    13
    1

  • roxana Prodan pe 23 Iul 2011, 11:42
    Rusine sa-i fie posturilor de televiziune

    sunt in totalitate de acord cu comentatoarea de mai sus, in tara asta se promoveaza doar prostia si nestiinta iar acele pitipoance sunt chiar penale si se tin vedete, unele chiar vedete de talie internationala desi nici sa vorbeasca nu stiu dapai sa mai si faca un lucru de calitate. Numai banii altora ii urmaresc si altceva nu fac decat sa se dezbrace in fata televiziunii iar in ceea ce priveste posturile de televiziune ar trebuii inchise RUSINE SA LE FIE

    13
    1

  • ANDREEA IONESCU pe 23 Iul 2011, 10:56
    Nu vedem decat pitipoance si prostie si ne miram de ca se pica BACALAUREATUL

    Cele mai urate silicoane care incearca sa arate ca niste sani! Fata asta trebuie numita TUNATA ROMANIEI, este atat de dizgratioasa si de agramata incat face de ras Romania. Pacat Antena 1 ca v-am crezut un post serios, dar cu CRUDU, DRAGUSANCA si alte pitipoance pe care voi le expuneti sunteti pe cea mai joasa treapta a televiziunilor. Vrem naturalete, vrem sa vadedem la tv fete destepte de la care sa invte ceva si cei ce sunt in crestere. Acum nu vad decat pornografie , siliconate si tunate , fete care umbla dupa baieti de bani furati din averea pe care a lasat-o Ceausescu Romaniei si din ce in ce mai multi oameni satuli de ele. RUSINE TUTUROR CELOR CARE FAC PROMOVARE SI MAI ALES CELOR CARE URMARESC ASEMENEA BAZACONII!!

    28
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod