România: 8 vedete dependente de fitness

Nu e uşor să arăţi perfect, fără nicio "cută" de grăsime, dar se pare că odată ce începi, sala de fitness devine apoi ca un adevărat drog. Exemplu sunt şi câteva vedete de la noi care arată impecabil şi care se declară de-a dreptul dependente de exerciţiile fizice. Iată câteva dintre persoanele publice al căror exemplu ar trebui să-l urmăm, când vine vorba de întreţinere şi sport:
1 din 9

Mircea Badea

Mircea Badea este controversat, admirat, contestat, dar forma lui fizică impecabilă este clar incontestabilă. Vedeta postului Antena 1 munceşte mult pentru asta şi postează şi pe blogul său filmuleţe în care îşi lucrează muschii la sală. În stilul său caracteristic, Badea îi "trage de urechi" pe cei care se vaită că nu au timp de exerciţii fizice:
"M-au amuzat mereu argumentele încărcate de superioritate emanate fără provocare ale celor care susţin că n-au timp să-şi întrebuinţeze hoitul întrucât, probabil, salvarea planetei şi susţinerea grijilor Universului este un job 24 din 24. La fel de amuzanţi întru imbecilitate sunt şi cei care uzează de propoziţia:”Ăla/aia doarme în sala.” de fiecare dată când vine vorba despre creaturi fără trei rânduri de şunci şi cu fundul situat înca în zona mediană" a scris Mircea Badea pe blogul său.
MAI MULT DESPRE: vedete, exercitii, fitness, sala de sport
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • JOB-uri Germania pe 26 Nov 2011, 20:38
    viata in GErmania pentru cei care vin la studii ori cu contract

    Job-uri de vară în Germania, pentru studenţii şi masteranzii pana in 35 de ani romaningermania.ro/job-uri-de-vara-in-germania-pentru-studentii-si-masteranzii-cu-varste-intre-18-si-35-de-ani/

    0
    2

  • Dyutza_003 pe 26 Nov 2011, 08:48
    Buna

    Nu-i vb doar de dependenta...indiferent daca vor ,,vedetele" astea sa arate bine sau nu, TREBUIE sa o faca, sa munceasca pn asta, in caz contrar, nici nu le-ar mai arata la tv. Fizicul reprezinta pn unele 70% din ,,imagine."

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod