România: 8 vedete care nu şi-au recunoscut copiii

Secretele şi omisiunile sunt, mai nou, specialităţile vedetelor noastre. Fie se fac că nu ştiu, fie ascund cu bună ştiinţă, nimic din ce declară starurile de la noi nu mai poate fi luat de bun. Iată însă cum această "secretomanie" atinge cele mai înalte cote şi aflăm cum mulţi dintre bărbaţii celebri ţin ascuns chiar și un copil. Fie că nu vor să-l recunoască, cum este cazul lui Dan Chişu, sau fie că nu au vrut să vorbească despre acest subiect de dragul oamenilor care ar fi putut avea de suferit, cum este Cătălin Botezatu, pe următorii bărbaţi despre care vom discuta îi leagă acelaşi lucru: un moștenitor secret.
1 din 9

Cătălin Botezatu, peste 20 de ani fără Andrei

Designerul a purtat până acum un an de zile un secret extrem de important pentru viaţa lui. În tinereţe, Botezatu a conceput un copil cu Iolanda, un fost manechin, care i-a fost colegă pe vremea când prezenta pentru Zina Dumitrescu. Andrei, căci acesta este numele lui, a fost recunoscut de Vasile Iordache, o fostă glorie a fotbalului românesc, portar la Steaua. A fost nevoie de mai bine de 20 de ani pentru ca acest secret să iasă la iveală, iar motivul pentru care designerul a preferat să treacă totul sub tăcere a fost teama de a nu distruge vieţile unor oameni care au trăit dintotdeauna cu impresia că sunt tată şi fiu
10 Martie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 31 Mai 2011, 13:30
    Va rog, frumos folositi prezervativul

    ma enerveaza detasarea oamenilor fata de proprii copii. De ce mama naibii nu folositi prezervative daca nu doriti copii, oare nu trebuie sa fie si grija barbatilor, nu numai a femeilor?! ca sa nu-i mai vezi spunand in stanga si-n dreapta ca "nu-i problema lor, ei nu au vrut..." Ca si cand copilul este un obiect sau (mai rau) o bomba cu neutroni de care nu stiti cum sa fugiti...? Sunt dureroase pentru un copil cuvintele: "a venit la intamplare", "a aparut din senin", "imi doresc copii dar nu pe acesta", "sunt detasat, nu m-as putea implica in problema" etc. Barbati, va rog, frumos folositi prezervative, nu mai faceti bietii copilasi sa sufere cand va citesc declaratiile... (care mie personal imi fac lehamite)! Multumesc din suflet!

    1
    1

  • luminitatoma pe 11 Mar 2011, 09:41
    despre cei doi

    e problema lor....

    0
    0

  • RodycutzaM pe 10 Mar 2011, 11:19
    Da...

    pe mine nu ma intereseaza ce si cum ! treaba lor ...ma uit la poza aceasta si imi spun "asa tata, asa fiu"...uneori Dumnezeu face "ochi" altora...andrei seamana foarte mult cu bote ! e vizibil ca e fiul sau. ps: nu le trebuie sa mai faca adn-ul pentru ca stiu ei ce a fost intre ei...adn-ul daca l-ar face ar fi pentru gura lumii care e cascata mereu la barfe ...si care are nevoie de confirmare :d

    2
    1

  • dor pe 10 Mar 2011, 11:16
    lipsa de responsabilitate

    cel mai lipsit de bun simt mi se pare Dan Chisu. nu neaga ca ar putea fi tatal copilului, dar ca el nu vrea copii decat atunci cand decide el. dar ca sa dea cu .... (scuzati exprimarea) in stanga si in dreapta a fost ok. aparitia unui copil este responsabilitatea amandurora. eu am 3 copii si la conceperea lor am luat hotararea impreuna cu sotul meu. chiar si la cel mic, care a venit pe nepregatite ne-am sfatuit amandoi, iar acum is mandretile noastre. normal ca mama are poderea cea mai mare in decizia luata, pt. ca e vorba de corpul ei si de disponibilitatea ei, in primul rand, de a se ocupa de copii, dar si tatal nu are doar aportul de a da de doua ori din fund si dupa aia gata - inca o data imi cer scuze pt. limbaj, dar unele chestii chiar te revolta.

    7
    1

  • Horea pe 10 Mar 2011, 08:49
    pentru Maria

    Nu toate femeile sunt disperate ca tine dupa testul adn si nu toate vor CEVA!!!!!! e greu pentru mentalitatea ta sa pricepi asta, nu-i asa?!!!

    4
    0

  • Maria..... pe 10 Mar 2011, 07:41
    De ce nu se face testul ...ADN..????

    Mereu se vehiculeaza, unele lucruri, apoar copii , dupa 20 ani! Daca a tacut 20 ani ,trebuia sa taca !! Tata i cel care l creste, nu cel care s a scuturat si gata! De vina i mama! Trebuia sa taca sa nu l bulverseze pe baiat! Acum ce mai vrea???!!!

    0
    4

  • Alexandra pe 10 Mar 2011, 01:29
    Andrei - Cătălin Botezatu - Vasile Iordache

    Din această poză mie, personal, mi se pare că Andrei seamănă mult mai bine cu Vasile Iordache decât cu Botezatu. Cine şi-l mai aduce aminte pe fostul portar de la Steaua îmi va da dreptate.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod