România: 8 vedete care ne sperie

Obişnuieşti să te uiţi la filmele de groază? Ei bine, nu ar trebui să te mai oboseşti pentru că o simpă răsfoire a ziarelor din România sau o simplă "zappare" peste posturile TV actuale te ajută să-ţi satisfaci pofta de groază. Există atât de multe personaje mondene care ar putea să te ajute, încât nu cred că mai este nevoie să oboseşti psihic în căutarea peliculei care să te ajute să stai trează toată noapte.

Iată câteva exemple:
1 din 9

Mărioara Zăvoranu, spume la gură în direct

Noi episoade din telenovela Zăvorancelor rulează de câteva zile la emisiunea Cancan TV, de la Kanal D. După ce iniţial în studiou venea junioara, acum câteva seri, mânată de dragostea sinceră de mamă, senioara s-a decis să apară la rându-i în faţa publicului telespectator. Proastă alegere pentru că, aşa cum se întâmplă de fiecare dată, atunci când dau ochii una cu alta, cele două dudui de Afumaţi mai, mai să-şi scoată ochii. Nervoasă peste limita suportabilităţii, senioara nu şi-a putut controla excesul de salivă care, la un moment dat, a început să dea pe afară.
28 Noiembrie 2011
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BIBI pe 22 Dec 2011, 19:23
    IULIA ALBU ESTE VAMPIRA DIN PANTOF

    CHIAR IN TARA ASTA DACA AI BANI,AI SI TALENT?CAT DE URATA ESTE FATA ASTA.DOAMNE.URATA CA TI VINE SA TE INGROPI NUMAI CAND O VEZI.BARBASU ESTE SI MAI HIDOS.UN CIZMAR CARE FACE TALENTE LA TV.DOI MASCARICI SCHELETI AMBULANTI.URATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    1
    0

  • sandra pe 1 Dec 2011, 01:05
    prostie

    oana lis arata chiar mai bine decat inainte,,ii sta mult mai bine cu rosul asta de 'morcov' cum ii ziceti voi. si in niciun caz nu o face mai batranicioasa, puneti-va ochelari sa vedeti klumea inainte sa scrieti ceva....

    2
    0

  • atentie! pe 28 Nov 2011, 21:43
    contractul de munca nu garanteaza permisuld e munca in GErmania

    Atenţie, români: contractul de muncă semnat cu un angajator german NU vă garantează şi dreptul de muncă în Germania romaningermania.ro/atentie-romani-contractul-de-munca-semnat-cu-un-angajator-german-nu-va-garanteaza-si-dreptul-de-munca-in-germania/

    3
    0

  • gia pe 28 Nov 2011, 18:41
    Nicoleta Luciu era insarcinata nu obeza

    Pacat ca aruncam asa cu cuvintele, disperati sa parem mai interesanti.

    8
    0

  • andreea pe 28 Nov 2011, 17:12
    oana lis

    nu stiu ce aveti voi cu ea dar mie mi se pare ca ii sta chiar bine roscata

    14
    2

  • ralu_jasmin2005 pe 28 Nov 2011, 16:05
    Anorexia sau bulimia boala de care sufera Dansa Iulia Albu

    Buna ziua, sunt Doctor nutritionist , credeti-ma aceasta Duduie pt ca altfel nu am cum sa o numesc, daca as declara-o vedeta as minti de ar ingheta apele , fara doar si poate este o mincinoasa incurabila in primul rans iar in al doilea rand boala de care sufera este fffff grava si se vindeca in ani de zile sub urmarirea terapeutului non stop se ajunge si la internare in cele mai multe cazuri , dar vestea proasta este posibilitatea de deces, pt acesta FIINTA este grav bolnava iar daca nu o recunoaste cat de curand va trebui sa isi faca comanda la un cavou , oricum are un tupeu extraordinar de murdar sau mai bine zic mai pe romaneste JEGOS sa apara la TV cu declaratia de genu ca tot timpu a fost slaba si mananca normal ,se vede clar ca se infometeaza, vorbesc din experienta pt ca am consiliat pacienti cu aceeasi problema ca si a DANSEI.....GROAZNIC, HORROR,DEZGUSTATOR...regimul de viata sanatos nu inseamna infometare inseamna fructe, legume, proteine curate si nu in ultimul rand sport sport sport, acesta este secretul meu pe care il recomand tuturor Doamnelor care vor sa isi mentina silueta si sanatatea.

    10
    0

  • Elena pe 28 Nov 2011, 11:37
    Oana LIS .....

    ...este emblema fetei necajute care a stiut ca - daca Dumnezeu i-a dat o sansa - tine de ea ca de coliva! OANA - ma ard toata - cred ca tine sincer la Dl LIS ! Ea a fost atat de inteligenta si este , in continuare, gandind :"CE sa fac cu unul care... cica ma iubeste si sunt imbolnavita de iubire pentru el, dar ma umileste, ma ignora si ma bate la trei coste, fiindu-i numai < privata eco > si < jucarie>, c-"< asa vrea muschiul lui > ? Ce faceam cu asta? Ce viata aveam cu el???" Cuplul " OANA & Dl LIS " la fel ca si cuplul "Andreea & Cabral" va dainui - pana ce moartea ii va desparti - , intrucat ma uit la mine & sotul meu minunat - la fel am fost si suntem si acum - ludici, joviali, pontosi si - poate - , asta ne-a dat longevitatea de 43 de ani de casnicie si cat o mai vrea Domnul ! Doamne, ajuta !

    4
    3

  • Maia pe 28 Nov 2011, 11:28
    Da, si IULIANA ne consterneaza....

    ....nu ne sperie, gandind cat CURAJ a avut sa ia sub aripa sa 4 COPIII, si mai ales ca 3, sunt BAIETI ! Este UNICA si nu ne sperie, stati linistiti! Ea n-avea ce cauta ca exemplu in acest articol. Nicoleta este eroina unui articol cu alt titlu:" Vedete minunate si embleme ale maternitatii ! " Nicoleta este si va ramane MODEl de feminina din RO ! Felicitari, Nicoleta si sa fiti sanatosi si impliniti toti 6( sase)!!! Mister SOT &TATIC, ai grija de NICOLETA, pentru ca nu e nimeni ca ea ! Admir-o ! Ajut-o ! Iubeste-o, si mai mult ! Te-a facut " Erou national " in doua tari ! Mandreste-te cu ea ! Doamne, ajuta !

    8
    2

  • Maia pe 28 Nov 2011, 11:21
    Zavorancai ii trebuie "camasa de forta "

    Sa zica "mersi" Mister ALBU ca soata sa a ales moda retro, a anilor 20, decat sa se drogheze, de prea mult BINE care a dat peste ea !

    3
    1

  • cristina pe 28 Nov 2011, 10:40
    maimuta........

    iulia albu este frumoasa pe langa maimuta de bianca dragusanu ....dar ce rost are sa jignim maimutele ......este penibilaaaaaaaaa

    2
    6

  • onutta21 pe 28 Nov 2011, 09:38
    ***

    nu o intrece nimeni pe iulia albu :))))

    6
    3

  • eclair pe 28 Nov 2011, 09:31
    "vedete"

    vedete, care vedete? cauta definitia cuvantului in DEX. in ce o priveste pe Oana Lis, esti rauvoitoare. Ii sta mult mai bine roscata, iar stilul batrancios...care o fi stilul" tineresc" in acceptiunea ta. fuste pana la chiloti, sanii e afara si dat din buric, dans la bara. vulgaritatea nu este si nu trebuie sa fie sinonima cu vulgaritatea. dar la alrticolele pe care , sa zicem le scrii, nu ma mai mira nimic.

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod