România: 8 vedete care au făcut România de râs

În mod clar vedetele, persoanele publice dintr-o ţară reprezintă imaginea acesteia în afara graniţelor. Nu mai trebuie explicat că acest lucru trebuie făcut cu demnitate, eleganţă, rafinament şi aşa mai departe. Există, însă, destule cazuri când nu se întâmplă aşa, ba mai mult decât atât, aceşti oameni par croiţi să obţină rezultatul invers. Despre românii care ne-au făcut ţara de râs peste hotare vom discuta astăzi.
1 din 9

Adrian Mutu a fost cândva prieten cu drogurile

Fotbalistul, despre care s-a scris mereu că are un talent înnăscut, a provocat un mare scandal în Anglia, atunci când, în urma unui test antidoping, s-a descoperit că se droghează. Isteria a dus la eliminarea lui din echipa clubului Chelsea şi la pericolul de a nu mai juca niciodată. Lucrurile s-au liniştit atunci, şi Mutu a ajuns la Fiorentina, unde a fost depistat din nou pozitiv. Tot în perioada în care a jucat la echipa italiană, Mutu a fost acuzat de un barman că l-a bătut atât de tare încât a ajuns la spital, urmând apoi să fie operat de două ori pentru o reconstrucţie de piramidă nazală.

1 Decembrie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mario pe 3 Dec 2011, 00:10
    Mutu

    Mutu este numero uno...briliantul nostru nu-l mai tot criticati atata,lasati-l sa traiasca

    1
    2

  • corina pe 2 Dec 2011, 18:58
    aberatii

    Nu vad de ce langa MUTU apar ceilalti care nu au nici o valoare, cand Mutu a adus glorie acestei tari prin talentul lui nimeni nu comenta nimic dar daca voi care stati ca sacalii pe el si_l urmariti sa aveti ce scrie [doar aberatii] sa puteti castiga si voi un ban murdar aruncand cu noroi in el , ce putea sa faca normal ca a ripostat si sa arunce cu piatra cinei fara de pacat

    3
    1

  • brunetica44 pe 1 Dec 2011, 11:41
    mutu

    dintre cei prezenti in acest top mutu se poate numi vedeta...pacat ca e vedeta in alta tara.......in rest sunt niste necunoscuti....

    10
    0

  • micki23 pe 1 Dec 2011, 11:35
    nikita

    nikita?? ce dracu devedeta e maimuta asta

    13
    1

  • micki23 pe 1 Dec 2011, 11:32
    MUTU

    trebui sa va mandriti cu Mutu...numai romanii il barfesc...in Italia e iubit...si toti il vorbeau numai debine.

    13
    1

  • jean pe 1 Dec 2011, 11:26
    Despre Nikita

    Dragii nostrii ziaristi,Nikita nu este o vedeta.Nu o mai faceti voi vedeta.

    14
    1

  • lucica pe 1 Dec 2011, 10:12
    mutu

    nu il mai criticati atat ,fiecare om are si pacate ,sa fim realisti la MUtu talentul si lucrurile pozitive sant mai multe decat cele negative . E UN TALENT IN FOTBAL !

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod