România: 8 fotografii indecente cu vedete

Showbizz-ul din România este populat de două categorii de oameni. Cei care au capacitatea să-şi ascundă dedesubturile atât de bine încât atunci când sunt făcute publice şochează, şi ceilalţi care dau tot din casă de fiecare dată când au ocazia. În materialul pe care l-am pregătit pentru astăzi vorbim şi despre unii şi despre alţii, prezentând, de asemenea, şi împrejurarea în care a fost realizată.
1 din 9

Cosmina Păsărin a mimat o partidă de sex cu microfonul

Celebră pentru dezinvoltura şi nonconformismul ei, Cosmina Păsărin a făcut-o lată anul trecut într-un club de fiţe de la mare. Amfitrionul serii, Păsărin, a încins atmosfera mai mult decât trebuia, fapt amendat şi de sefii ei de la TVR cu încetarea contractului de muncă. Piesa de rezistenţă a fost microfonul pe care Păsărin l-a folosit pe post de vibrator. În plus, în toiul petrecerii, fosta vedetă de la TVR a lăsat o domnişoară din public să-i verifice dantela pe care o avea pe sub fustă.
1 Octombrie 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • biencuta pe 8 Oct 2011, 13:13
    Delia Matache

    Delia Matache are dreptate.Ce s-a intamplat in casa ei,intrei 4 pereti,nu e treaba nimaniu.Nu trebuie sa se justifice nimanui! Cu atat mai putin noua,publicului! Nu e treaba nimanui ce face unul si altul in patul conjugal! Ce tot atata balamuc si nelamuriri?

    9
    3

  • biencuta pe 8 Oct 2011, 13:09
    Simona Sensual asta.

    Nu o fi avand ea pre multa cultura,dar isi traieste viata! Nu cred ca e cineva care sa nu fi facut sex intr-o zona publica macar o data!

    5
    3

  • vio pe 5 Oct 2011, 12:47
    cosmina

    sarutata pe muntele lui venus

    4
    0

  • Raluca pe 4 Oct 2011, 01:57
    si totusi are dreptate Manuela

    Nu prea stie ea sa scrie sau sa se exprime, dar are dreptate .. ce sa invete copiii de pe internet cand sunt atatea publicatii de genul? Critici, barfe si prostii ;)

    1
    0

  • andreea pe 1 Oct 2011, 19:29
    Manuela inapoi la scoala

    Unii care posteaza comentarii, nici n'au fost pe la scoala...dovada ca habar nu au sa scrie.

    3
    1

  • Manuela pe 1 Oct 2011, 11:07
    Monica si Irinel

    Nu pot sa-mi dau seama ce idioteni mai puteti scoate a afirma a posta pe internete ziare tv etc e o mare idiotenie numai in Romania vezi asa ceva ala sa dus cu aia aia ia supt P...a Lui ala ce doamne eartama de educati sveti . Multi copii stau pe internet ce vor invata acei copii . in loc sa scrieti ,,subiecte in legatura cu viata omului chiar si al Artistului dar domnilor si domanelor ganditiva un pic la ceea ce editati . Nu am nimic inpotriva cu nimeni dar nui bine .... Imi pare rau nespus de rau caci sunt atatea critici si barfe .......

    13
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod