România: 7 vedete cu viaţa afectată de alcool

Alcool, tutun, droguri, fast-food şi junk-food sunt elementele ce ne sunt interzise. Teoretic, însă, pentru că vedem extrem de mulţi oameni în jurul nostru care sunt distruşi de unul sau toate aceste vicii. Avem exemple în familie, în grupul de prieteni şi, de ce nu, putem să ne uităm mai departe şi să vedem că astfel de oameni sunt sau au fost şi la televizor.

Conform site-ului medicultau.ro, alcoolul poate fi considerat atât băutură, cât şi drog, iar acest fapt nu poate avea decât repercusiuni negative asupra organismului. Anumite forme de cancer, de exemplu, sunt în mod deosebit asociate cu excesul de alcool. 75% din decesurile datorate cancerului de esofag sunt legate de consumul de alcool. Cancerul de ficat este, de asemenea, o complicaţie frecventă în afecţiunile acestui organ, boală produsă de consumul excesiv de alcool. Tot din cauza consumului prelungit de alcool pot rezulta distrugerea stomacului, a pancreasului, a intestinului subţire, precum şi deteriorări ale funcţionării sistemului nervos.

Există, bunăoară, vedete care îşi văd viaţa măcinată de abuzul de alcool. Unii dintre ei nu mai sunt printre noi, alţii însă continuă, fără să-şi dea seamă cât de mult rău le poate face. Avem, însă, şi exemple pozitive.
1 din 8

"Pe Elena Cârstea, când n-o culegeam beată de pe undeva încercam s-o promovez. În rest cădea în cap"

Aceasta este declaraţia pe care a făcut-o Lucian Ionescu, impresarul mai multor vedete din România. "Pe Elena Cârstea, când n-o culegeam beată de pe undeva încercam s-o promovez. În rest cădea în cap. O dată eram la mare la Neptun, la o emisiune (în urmă cu nouă ani n.r.). Elena beată fiind a aruncat-o pe Andreea Bălan în piscină. Eu mă ocupam de amândouă. Atunci am reziliat contractul cu Elena. Era foarte greu, ea voia 1000 de euro sau dolari şi nimeni nu-mi dădea mai mult de 200 de euro pe ea", a declarat Lucian Ionescu, pentru Zeus TV.
29 Septembrie 2011
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viky pe 9 Oct 2011, 13:04
    DOAMNA Elena Carstea....

    Eu beau...sau nu beau niciodata... Nu stiu cum, oamenii obisnuiti, fara nici un har, fara talent, care nu "cantam", care NU suntem leaderi de opinie, nu suntem nici un fel de ceva....ne permitem sa judecam pe cineva, pe oricine....cu atat mai mult pe Elena Carstea...mi se pare aiurea si nedrept! Elena Carstea bea...(daca ar fi asa....ca eu nu stiu si nici ca ma intereseaza...)....asa si? Care e treaba voastra ca ea bea????? (sau nu?) Ii dati voi bani sa creasca cele doua fetite infiate, o ajutati cumva? Mi-e rusine de mine... am inceput sa ma jenez ca sunt romanca...barfim...hulim....judecam.... Ma uit la "Mary" asta...nu o mai cheama Maria, Mariana...o cheama "Mary" si zice ca e Elena "alcoolista"...vai de viata ta amarata fato...nici nu exista cuvantul asta in DEX....oooops...scuze...tu nu stii ce e ala DEX.... As vrea sa se trezeasca toata lumea...sa ne vedem de treaba noastra....dar...DA... stiu...asta nu se va intampla... Sa ne dea Dumnezeu minte si viata linistita !

    0
    0

  • LuckyGuy pe 30 Sep 2011, 18:16
    Am dansat cu Elena Cirstea

    In '98, la un XMas Party tinut in Bucuresti, am avut ocazia sa o ascult live si totodata sa dansez cu Elena in timp ce canta. A fost o deosebita placere pentru mine sa am in brate o vedeta. Nu am observat nimic ciudat la ea, chiar daca unii spuneau ca Elena ar fi fost bauta. Intr-adevar, eram la chef si toata lumea se simtea bine, iar Elena Cirstea era si ea invitata nu doar pentru a canta. Suntem toti oameni, iar daca la o petrecere ne bine dispunem, asta nu inseamna ca suntem "alcoolisti" si nici alcoolici. Oricum, mi-ar place sa am ocazia sa dansez cu fiecare dintre voi doamnelor si domnisoarelor, pe timpul unei petreceri.

    0
    0

  • luiza pe 30 Sep 2011, 09:23
    despre alcool

    e greu sa judeci pe cineva de ce s-a a pucat de baut,fiecare are motivele lui.numai bunul D.zeu stie de ce.oricum ,e o boala si cine o are cu greu iti va recunoaste ca il priveste in mod direct.e greu si pentru el dar si pentru cei de langa el.Cred ca alcoolul era drogul anilor din trecut si e tentatia numarul 1 si pentru cei tineri dar si penru cei saraci.Parerea mea e sa nu judecam pe nimeni !

    0
    0

  • luiza pe 30 Sep 2011, 09:23
    despre alcool

    e greu sa judeci pe cineva de ce s-a a pucat de baut,fiecare are motivele lui.numai bunul D.zeu stie de ce.oricum ,e o boala si cine o are cu greu iti va recunoaste ca il priveste in mod direct.e greu si pentru el dar si pentru cei de langa el.Cred ca alcoolul era drogul anilor din trecut si e tentatia numarul 1 si pentru cei tineri dar si penru cei saraci.Parerea mea e sa nu judecam pe nimeni !

    0
    0

  • aniela39 pe 29 Sep 2011, 22:10
    D-ne fereste

    D-ne fereste!nu mai poate bea omu un pahar de sampanie in ziua de azi ,caaaa..se gasesc "habotnici"pe toate drumurile...gata! esti alcoolist...

    0
    0

  • Cristina pe 29 Sep 2011, 20:17
    Sa va fie rusine

    Mi se face scarba cand vad ce aberatii spuneti. Orice barfa apare pe piata voi o credeti , o "promovati". Sa va fie rusine ! un site de 2 bani.

    0
    0

  • LACRIMIOARA pe 29 Sep 2011, 13:06
    .....

    FOARTE URAT SA VINA CINEVA CU ASEMENEA AFIRMATII.ACUM CA A VZ CA APELE SUNT LIMPEDE VOR SA LE TULBURE CA DE OBICEI IN ROMANIA ESTE POSIBIL ORICE .

    3
    0

  • Dana pe 29 Sep 2011, 12:56
    Elena Carstea

    Daca un nebun vine si spune ca o persoana e nebuna pentru ca s-a infuriat pe ceva,sau cineva,sau daca a baut un pahar de bere e alcoolica trebuie crezuta,el unul prezentandu-se ca dupa o noapte de betie,inseamna ca toti/toate cei care beau o bere,un lichior sunt betivi.Sunt anti alcool si anti tutun,dar asemenea afirmatii fara dovezi nu trebuie facute publice pentru ca la noi repede se arunca cu mizerii in cineva fara sa se verifice si nu cred ca Elena merita sa fie jignita astfel.

    4
    0

  • miha pe 29 Sep 2011, 12:26
    vedete care au consumat alcool

    Pai, nu inteleg ce cauta "vedeta" Crudu pe lista asta? Voi presa pe toate ........... le face-ti vedete? Putina decenta fata de adevaratele vedete, ce naiba! Gresiti rau de tot.

    3
    0

  • onutta21 pe 29 Sep 2011, 10:25
    ***

    nu stiam de elena carstea ca este alcoolica .....pacat

    1
    0

  • MARY pe 29 Sep 2011, 02:48
    BETIA

    NUMAI CIND TE UITI LA ELENA CARSTEA, DUPA PRIVIRE SI FIGURA VEZI CA E ALCOOLISTA. NU MA MIR CA TREBUIA SA PARASEASCA ROMANIA,CA ALTFEL AJUNGEA PE STRAZI !! PACAT. BAUTURA E O PATIMA FOARTE PACATOASA,CA SI DROGURILE. IN AMERICA ARE POSIBILITATEA SA MEARGA LA TRATAMENT SI ARE SANSE MAI MARI CA IN TARA SA RENUNTE LA BAUTURA, ALTFEL VAI DE EA . NU MA MIR DE CE A AJUNS SA FIE VINZATOARE LA UN MALL DIN FLORIDA PE $9.00/ORA !!!!!

    3
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod