România: 7 vedete care fac lucruri extreme pentru publicitate

Uneori dorinţa exagerată de publicitate poate crea monştri. Uneori popularitatea exagerată poate distruge vedetele. Chiar dacă noţiunea de publicitate rimează cu cea de vedetă, chiar dacă este obligatoriu să fii popular dacă vrei să fii vedetă, este foarte important să ai măsură. Există la noi, aşa cum există şi afară, modele de persoane publice care sunt capabile de cele mai nebuneşti lucruri ca să fie mereu pe prima pagină. În final, decizia o ia publicul, care este singurul capabil să taxeze comportamentele deviante.
1 din 8

Lucian Viziru se agaţă de o relaţie trecută

Într-o pană acută de imagine şi cu o carieră în cădere liberă, fostul lider al trupei Gaz pe Foc a dat naştere unui scandal ca să revină în atenţia publicului. Bărbatul a început să facă tot felul de declaraţii scandaloase despre Tania Budi şi relaţia pe care a avut-o cu ea. Asta din senin, fără niciun atac anterior. Actorul a spus că Tania Budi a fost o iubită geloasă şi posesivă. "Cu Tania Budi, iniţial, aveam business-uri şi am ieşit de câteva ori împreună. Era mai mult o strategie de promovare reciprocă. Mai târziu s-a legat ceva între noi, dar nu pot spune că am avut o relaţie cu ea, a fost mai mult o aventură. Ea spunea că eram un tip gelos, ei bine, şi soţia mea poate să vă confirme, eu nu am fost gelos niciodată. Din contră, Tania era cea care, dacă nu-i răspundeam la telefon, venea acasă la mine şi stătea în faţa uşii. Până nu-i deschideam şi intra, nu pleca de acolo", a povestit Lucian, în cadrul emisiunii "Conferinţă de presă", de la Antena 2. În aceeaşi emisiunea, difuzată în septembrie, Viziru a făcut publicul să înţeleagă care a fost rostul acestui atac: "În octombrie voi avea primul meu concert cu noua trupă «Lucian Viziru». E un proiect la care lucrez de câţiva ani de zile, iar acum, cu ajutorul soţiei mele, Ema, mă voi relansa. Ea e cel mai important om din viaţa mea, până şi mama şi tata mă mai supără, dar ea, nu".
27 Octombrie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tantza pe 28 Oct 2011, 00:36
    Lucian Viziru

    Stimata doamna, dumneata ori esti obsedata de LV ori te plateste T.Budi.Nu am vazut niciodata asemenea inversunare prosteasca , lipsa de informare, si ineptie la un singur om. Tu nu poti gasi nici macar un titlu unui articol decat top ..x cinci motive, 7 vedete, etc., cum poti pune pe net asemenea aberatii???Cadere libera e prietena ta, ca vad ca nu mai scoate capu' pe nicaieri, mai ai muuulte vieti pana sa ajungi macar la gamba lui LV, iti inteleg frustrarea ca poate la un moment dat v-ati intersectat si nu te a bagat in seama nici cat pe budi, dar ca om de media ce te dai, si-ti mai pui si numele, macar ai bunul simt si informeaza-te, presa scrie din iunie ca va avea concert asa ca...vai de capu' tau, sunt sigura ca esti blonda ca si prietenele tale.A..si inca ceva...eu am fost la concert la Viziru si erai partener media pe afis...cum vine asta?

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod