România: 6 vedete care au învins cancerul

Dana Deac s-a vindecat prin operaţie şi chimioterapie. Corina Dragotescu s-a luptă şi a reuşit. Cristian Ţânţăreanu s-a tratat cu succes de cancer la colon. Acestea sunt numai câteva exemple de persoane publice din România care au reuşit să fenteze una dintre cele mai necruţătoare boli din lume.

Foto: Mediafax
1 din 7

Dana Deac: "Aveam doar două săptămâni, până la declanşarea marelui dezastru!"

În 2008, după un control minuţios, Danei Deac i s-a dat un verdict înfiorător: suferea de cancer mamar în fază terminală. Pentru că nu mai avea încredere în sistemul medical din România, după ce un doctor de aici i-a spus că este sănătoasă tun, jurnalista a plecat la Viena. "Am fost preluată de Fundaţia Renaşterea care a fost un înger pentru mine. M-au sprijinit total", declara Dana Deac, anul trecut, la Happy Hour. Cum a ajuns acolo a început tratamentul cu citostatice şi, în paralel, a urmat un tratament tibetan, care i-a fost de mare ajutor. Astăzi Dana Deac este vindecată, dar se află sub strictă supravegheremedicală
4 Decembrie 2010
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geo pe 9 Oct 2011, 03:06
    mamografie

    In 2007 am facut o mamografie de rutina si s-au descoperit 2 noduli. M-am dus si la renumita fundatie Renasterea pt a repeta mamografia,STRIGATOR LA CER: MI-AU TAIAT CHITANTA PENTRU DONATIE, EU NEVRAND SA FAC NICIO DONATIE OBLIGATA!!! PESTE TOT SPUNEAU CA LA EI LA FUNDATIE MOMOGRAFIILE SUNT GRATUITE! PASTREZ SI ACUM CHITANTA-DONATIE. aM AVUT NOROC CA NODULII NU ERAU DE NATURA CANCEROASA.

    1
    0

  • irina pe 5 Oct 2011, 17:43
    cancer

    In astfel de materiale, de cele mai multe ori, sunt mentionate "vedetele" care au "invins" cancerul. Dupa cum bine stim cu totii, exista "vedete" si multi oameni care nu au invins cancerul si cu siguranta nu din vina lor (voia Domnului, nesansa accesului la un medic "celebru", respectiv tratament recent sau imposibilitatea materiala de a dispune de un sistem medical performant). Eu cred ca trebuie amintiti si cei din urma.

    0
    0

  • lolo pe 16 Dec 2010, 13:16
    Schimbare totala

    In 2009 am fost depistata cu cancer de col uterin st.2 .Am facut 25 de sedinte de radiatii la iob ,3 sedinte de chimio si in 2010 m am operat la Cluj.Dupa operatie am facut fisura vezico vaginala mi era rau tot timpul ,vomam timp de 12 saptamini n am mincat nimic ai mei ma duceau la perfuzii saptaminal doctorii spunind sa am rabdare ca totul va fii bine. FIIca mea m a dus la fundeni la urologie care au descoperit ca am hidronefroza si urgent mi au facut o introducere de nefrostoame in rinichi cu care poate voi ramine toata viata deoarece doctorii spun ca radiatiile mi au ars vezica si ureterele.Analizele patologice de dupa operatie sunt f bune fiind o invingatoare a canceruluiu ....DAR o invinsa a radiatiilor .TOTUL s a schimbat, e greu DAR vreau sa traiesc.Tuturor sanatate.

    1
    0

  • yvyv pe 7 Dec 2010, 18:20
    cancer-frica

    Da...frica ! e cel mai de temut dusman cand treci prin asa ceva ! Sunt operata de cancer la san din iulie 2006, am urmat 6 sedinte de chimioterapie si 24 sedinte de radioterapie. Nu exista cuvinte sa pot exprima ce e in sufletul meu, nu exista cuvant sa ma poata mangaia ! Tratamentul dur mi-a dezechilibrat tot sistemul (digestiv,locomotor etc) Ma lupt inegal cu propriile neputinte fizice si psihice .Nu plang pe umarul nimanui , vreau sa priviti f serios viata si starea de sanatate-cancerul nu e gluma , e suferinta, moarte !

    2
    0

  • marioara pe 5 Dec 2010, 13:28
    mesaj

    Dumnezeu sa le de-a tuturor putere si sanatate deplina .

    2
    1

  • Miruna pe 5 Dec 2010, 01:51
    cancer

    capra asta de tatoiu, o nebuna depravata, nu a avut cancer. minte. incetati sa-i faceti publicitate si sa ne plictisiti cu aceasta persoana.

    2
    1

  • ursiuta pe 4 Dec 2010, 13:03
    eu cu vot

    I-ai gasit lui otyy21 58 bani http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-ursiuta

    1
    0

  • otyy21 pe 4 Dec 2010, 12:18
    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-otyy21

    cine e in joc vot pt vot

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod