România: 5 vedete care au văzut moartea cu ochii

Nici vedetele nu sunt ferite de greutăţi şi momente de cumpănă. Cel mai recent exemplu este realizatorul TV Şerban Huidu, care a fost la un pas de moarte după un grav accident de schi pe o pârtie din Austria.

Pe lista celor care au văzut moartea cu ochii se numără Ioan Gyuri Pascu, care a suferit luna trecută un accident vascular cerebral, Mircea Sandu care s-a luptat mai bine de un an cu cancerul, dar şi Elena Cârstea sau Cristian Minculescu, solistul trupei Iris, care au trecut la rândul lor prin clipe dificile.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rody pe 5 Ian 2011, 14:38
    iubirea aproapelui

    Este ff trist pentru acest popor dar asta e soarta lui,se vede ca nu merita mai mult,cine sa le aiba grija?un guvern care nu se satura sa cheltuiasca pentru ei,sa puna dari aspre pe oameni?Ei si-au facut o situatie buna pe spatele oamenilor si nu le pasa de nimeni,nu-si pun problema de sanatatea natiunii,de dotarea spitalelor sau de invatamint,au bani merg in strainatate.Am vazut un caz f dureros in care un medic,profesor universitar care a salvat multe vieti nu a reusit sa faca nimic pt el,nu avea bani sa mearga in strainatate si pina a primit aprobarile prin minister s-a prapadit.Asta e singura noastra alinare,in fata mortii suntem egali.

    0
    0

  • barnabas birta pe 5 Ian 2011, 12:11
    interventii in strainatate

    ...Trist este ca operatiile mai complicate se pot executa in strainatate si nu in tara lui Victor Babes. Dar ce fac aceia care nu pot suporta uriasele cheltuieli...Adica saracii care traiesc de pe o zi pe alta... Pe ei cine-i mai salveaza?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod